Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

- 2019

pauldemunnikPaul de Munnik vormde 20 jaar een duo met Thomas Acda. Nu is het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Een eigen weg. Kijken hoe het voelt. Alleen.

Zonder vangnet keert Paul terug naar de muzikale wortels van waaruit hij ooit begon. In het voorprogramma Harteveld & Fretz.

20 augustus, 21.00 uur, entree €22,50 (excl. serv.kosten)

Nieuw Blues, Rock, Pop, Folk, Chanson, het komt allemaal voorbij in de voorstelling in de Kersouwe. Van de grond af aan bouwt Paul zichzelf weer op. Begint hij opnieuw.

Dat je de kans krijgt om het nóg eens te proberen. Dat het mag. Dat het kan. Dat je de sneeuw in loopt en elke stap een nieuwe is. Elke stap een nieuwe stap naar een onbekende toekomst. Of juist dat het lente wordt. Dat het opnieuw begint. Dat je wéér mag. Lovende recensies Paul de Munnik duikt het diepe in met nieuw werk en een nieuw programma. Laat je meevoeren door liedjes die vertrouwd en toch ook nieuw klinken. Laat je verleiden door een piano, een gitaar en een stem. Ontdek het eigen werk van Paul. Volkskrant, Telegraaf en Algemeen Dagblad zijn heel positief over zijn nieuwe album: “Op Nieuw laat Paul de Munnik zijn voorliefde voor blues, chansons en folkmuziek de vrije loop. Het leidt tot een fraai, gevarieerd nederpopalbum in de geest van wijlen Maarten van Roozendaal en Bram Vermeulen.”

Harteveld & Fretz In het voorprgramma vermengen Harteveld & Fretz muziek en verhaal op eigenzinnige wijze moeiteloos door elkaar heen. Ze botsen en laten humor, verstilling op rock 'n roll volgen en andersom. Kaartverkoop via www.kersouwe.nl  of een uur voor aanvang bij de kassa van het theater.

Bewaren

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech