Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

- 2019

Roots festival_in_de_KersouweOp 9 juli is het zover. De eerste editie van het ROOTS festival in de Kersouwe in Heeswijk Dinther. MARCO V Thomas Newson en tal van DJ’s maken op twee podia hun opwachting in de Heeswijkse bossen. Het ROOTS festival begint op 9 juli om 14:00 uur en duurt tot 1:00 uur.

Een kaartje kost slechts €15,- (in de voorverkoop).

Marco V.

Marco V. is een gevestigde naam in de dancescene en draait al jaren mee in de internationale top. Naast zijn carrière als DJ is hij ook succesvol producer met hits als 'More Than A Life Away' en 'Coma Aid'. Marco V, die een thuiswedstrijd speelt, zette meer dan eens de Kersouwe op zijn kop en dat zal dit keer ook niet nalaten. Thomas Newson Thomas Newson maakte ook al eerder zijn opwachting in de Kersouwe en is één van de meest veelbelovende talenten van dit moment.
Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al een indrukwekkende lijst aan producties en optredens op zijn naam staan. Hij reist de hele wereld over om zijn talent ten toon te spreiden en zal ook in de Kersouwe niet teleurstellen. Meer dj’s Wie verder het podium zullen betreden zijn Benjamin Bates, Ricket, Larz, Jaden Daves, Jeff Doubleu, Naughty Nik, Niels Sterken, Loud ’n bright, Jay Juice, Skip Nowell, Clash of '97, Dave Knoxx, Freak Ignis, Tom Welling, Felix & Raoul, DNA en Bethis.

PerryFest Op het ROOTS festival zal naast de main area ook een tech-house techno area zijn. In deze area is vooral plaats gemaakt voor DJ’s uit de regio en wordt gehost door PerryFest.

Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl

Bewaren

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech