Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

- 2019

Kostuums KersouweHeb jij binnenkort een voorstelling van je dansgroep, theatergroep, koor, toneelvereniging, school of al veel zin in carnaval? Kom dan naar de kostuumverkoop van Natuurtheater de Kersouwe. Natuurtheater de Kersouwe presenteert elke seizoen een jeugdproductie en een familieproductie.

Voor deze voorstellingen ontwerpt en maakt de kostuumgroep steeds nieuwe kleding.

Op 6 januari 2018 van 10.00 uur- tot 17.00 uur is deze kleding te koop of te huur in het spelershuis op de Kersouwe, Kersouwelaan 1 te Heeswijk-Dinther.

KostuumsKersouwe1Prachtige kostuums

De prachtige kostuums en aankleding van de producties van de theatergroepen van Natuurtheater de Kersouwe zijn bij velen bekend. Deze unieke jurken, pakken, hoeden, jasjes en ook fournituren, stoffen en pruiken zijn te koop of te huur op de kostuumverkoop op 6 januari. Bij deze 4e kostuumverkoop zijn o.a. alle kostuums en requisieten van de productie Max Havelaar te koop of te huur.

Maak jezelf of een ander blij met een origineel kostuum, iedereen is welkom. De toegang naar Natuurtheater de Kersouwe is die dagen via de poort aan de zijkant, vanaf het parkeerterrein de afslag naar rechts vóór de kassa.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech