Actief Burgerschap HD

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018 Heeswijk Dinther

Actief BurgerschapOp donderdag 11 januari 2018 wordt in Heeswijk Dinther de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. De organisatie is dit jaar weer in de vertrouwde handen van Actief Burgerschap en Stichting Dorpsnieuws.
Om de avond ook aantrekkelijk te maken voor een jonger publiek heeft een aantal jongeren uit het dorp actief aan de programmering meegewerkt.

Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst

170105-wvdl-NJbijeenkomstServeas33VOORKANT KopieDonderdagavond 5 januari waren weer bijna 300 HaDeejers en een bijna voltallig college van B&W aanwezig op een geanimeerde bijeenkomst. Zoals altijd, georganiseerd door stichting Dorpsnieuws (d’n HaDeejer) en Actief Burgerschap. Naast vele, vele handdrukken en goede wensen was er ook een spetterend programma onder leiding van presentator Gertjan Arts.
Meer foto's

De Energieweverij

De energieweverijUitnodiging aan alle inwoners van de gemeente Bernheze. Een duurzamere wereld voor ons én voor onze kinderen. Dat is waar de duurzaamheids-ambitie van de gemeente Bernheze over gaat. Om deze ambitie invulling te blijven geven is het van belang met elkaar het gesprek te blijven voeren.

Plein 1969 moet groen blijven!

plein1969-vierkant-witHet centrum van Heeswijk-Dinther is aan een grondige opknapbeurt toe. Van het centrum moet, en kan, een echt dorpshart gemaakt worden. Een dorpshart waar mensen niet bang hoeven te zijn om te struikelen over hobbelige paden.

Glasvezel gemeenschappelijk belang

Actief BurgerschapDit bericht is een oproep om, als het enigszins kan, in het belang van ons hele dorp, te kiezen voor glasvezel. Dat betekent: uiterlijk eind december het aanbod van Trined en e-fiber aannemen en ondertekenen.

Herinrichting en verfraaien van Plein 1969 kan van start

Actief burgerschapAls het aan Actief Burgerschap ligt dan kan er gewerkt worden aan Plein 1969 in het centrum van Heeswijk-Dinther. Op 30 maart legt de werkgroep, die lang bezig is geweest, het plan voor aan de inwoners van Heeswijk-Dinther. Al in 2013 werd de basis gelegd voor het plan dat nu verder uitgewerkt is.

HaDee agenda

Geen evenementen