Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

- 2019

 
Erik BorgmanN.a.v. zijn boek: Zielen winnen.
Op zoek naar de kerk buiten de gebaande paden
 
De meest invloedrijke theoloog van de Lage Landen weet als geen ander zijn inspiratie en wijsheid te delen met een groot publiek.
In Zielen winnen maakt Erik Borgman een verrassende reis door zijn eigen leven: langs scharniermomenten die soms ook confronterend waren maar zijn betrokkenheid en visioen alleen maar deden groeien en langs teksten en overwegingen die hij de afgelopen decennia op diverse plekken heeft uitgesproken. Zo is dit boek een persoonlijke tocht door zijn leven en zijn werk geworden, met
vergezichten over kerk, geloof en God die je als lezer nooit meer wilt vergeten.
 
Een inspirerend boek van een gedreven theoloog die altijd op een verassende manier naar de toekomst van leven en geloof kijkt.
Een pleidooi voor een leven vanuit de eigenzinnige vrijheid die ons als mens ten diepste kenmerkt.
 
Erik Borgman (1957) is hoogleraar Publieke Theologie aan de Universiteit van Tilburg en directeur van het Cobbenhage Center. Hij preekt, schrijft columns, levert bijdragen aan bundels en symposia. Hij is als leek verbonden aan de Orde van Dominicanen. Rode draad in het werk van deze gedreven theoloog is de zoektocht naar de resonans van God in de samenleving.
 
Datum: Zaterdag 7 april 2018
Plaats: Abdij van Berne, Abdijstraat 49 Heeswijk
Aanvang: 14.00 uur
Entree: € 15,- (incl. consumptie).
 
Plaatsen dienen vooraf gereserveerd te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech