Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Alain VerheijOp zaterdag 9 maart verzorgt Alain Verheij een inspiratiemiddag/lezing in de Abdij van Berne.Wat bezielt een 21e-eeuwse westerling om zich nog te verdiepen in verhalen over God? Met een scherp oog analyseert de Theoloog des Twitterlands onze tijd
en ziet hoe de christelijke verhalen en gebruiken wel degelijk iets te zeggen hebben over de wereld van nu.
Zo kun je de vastentijd zien als een 'detox' die zorgt voor meer zelfreflectie en solidariteit. Zijn boek God en ik is bekroond tot het beste theologieboek van 2018. Alain Verheij (1989) is schrijver, spreker, blogger, en zelfbenoemd Theoloog des Twitterlands.
Hij studeerde Theologie en Bijbelwetenschappen, is gespecialiseerd in de Hebreeuwse Bijbel en doet promotieonderzoek naar de Ugaritische taal aan de Universiteit van Leiden. Verheij is lid van het Theologisch Elftal van Trouw en is regelmatig te horen als radiocommentator bij kro/ncrv. Zijn artikelen voor Reporters Online behoren tot de bestgelezen stukken op Blendle. Op zaterdag 9 maart vertelt Alain Verheij over zijn boek en de Bijbelverhalen daarin, hij beantwoordt vragen en verzorgt een korte workshop.
Datum: zaterdag 9 maart 2019 Aanvang: 14.30 uur Plaats: Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk Entree: € 15,- (inclusief consumptie) Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech