Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

download 6De bekende Italiaanse benedictijner monnik en systematisch theoloog Luigi Gioia geeft wereldwijd spirituele retraites. In februari 2019 komt hij naar Nederland in verband met de verschijning van zijn nieuwe boek 'Aangeraakt door God'.
 
Over het boek Aangeraakt door God
In Aangeraakt door God vervolgt Luigi Gioia op een aanstekelijke manier zijn weg van het gebed. In het bidden en in het lezen van de Bijbel word je aangeraakt door God en raak je bewust van zijn tegenwoordigheid. Deze vorm van contemplatie geeft een vreugde en vrede die veel verder reikt dan de populaire, maar onpersoonlijke vormen van spiritualiteit in deze tijd. In het evangelie van Johannes en in enkele seculiere werken toont Gioia plaatsen waar God zich laat vinden.
 
 
Zaterdag 9 februari komt Luigi Gioia naar de Abdij van Berne. Hij geeft een lezing over zijn nieuwe boek 'Aangeraakt' waarbij aandacht voor gebed en contemplatie centraal staat.
 
Datum: zaterdag 9 februari 2019
Aanvang 14.00 uur
Plaats: Abdij van Berne, Abdijstraat 49 5473 AD Heeswijk
Entree: Plaatsen a 15 euro kunnen gereserveerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Meer informatie:
 

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech