Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

5c51fde1b50b7 klein bestand mieke en john 1Mieke Dobbelsteen, met vrouwelijk elan, nieuwe voorzitter van Lokaal
“En daar heb ik reuze zin in! Ik voel mij oprecht betrokken bij de politiek van Bernheze. Eerder al was ik voorzitter bij ABB. Toen deze opging in Lokaal twijfelde ik geen moment om bestuurslid te worden.
Samen met John v.d. Akker (voorzitter) Cor Janssen (secretaris) Hans Vos (penningmeester) en Hieke Stek is er een hecht bestuur gevormd dat op elkaar durft te bouwen, dat elkaar vertrouwd en elkaar helpt. Dit was voor mij een essentiële basis om tegen de voorzittersfunctie volmondig ‘ja’ te kunnen zeggen.
 
Mijn doel als voorzitter is om het goede wat er is te bewaken en te bewaren en de club te helpen groeien als team, in kwantiteit en kwaliteit. Wat een mooie beweging ook: door de winst bij de verkiezingen van onze partij kregen we een extra zetel, waardoor John v.d. Akker raadslid kon worden. Deze twee rollen zijn in onze statuten niet te combineren.
Maar voorzitterschap dient zorgvuldig overgedragen te worden en dat is nu op deze ALV gebeurd. Ik wil John bij deze hartelijk bedanken voor zijn trouwe inzet als voorzitter de afgelopen 5 jaren. Ook wil ik de aanwezige leden bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij hebben.”
 
Op de Algemene Leden Vergadering maandag 28 januari droeg het bestuur haar bestuurslid Mieke Dobbelsteen voor als kandidaat-voorzitter. Er werd unaniem door de ALV voor haar gekozen.

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech