Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

laverhofHet verzorgen van nagels en handen van onze bewoners/cliënten van Laverhof locatie Heeswijk
Het verzorgen van nagels en handen van onze bewoners/cliënten. Dit houdt in dat u de handen masseert, de nagels verzorgt en eventueel lakt wanneer daar behoefte aan is.
 
Over de organisatie:
Laverhof biedt zorg, verpleging, ondersteuning thuis en activiteiten aan seniore inwoners en zorgbehoevenden in Schijndel, Heeswijk en omgeving en Uden. Laverhof heeft vijf locaties: St. Barbara en het Mgr. Bekkershuis in Schijndel, Cunera en De Bongerd in Heeswijk en Het Retraitehuis in Uden.
 
Korte omschrijving werkzaamheden:
U verzorgt samen met andere vrijwilligers de handen en nagels van bewoners/cliënten. Dit houdt in dat u de handen masseert, de nagels verzorgt en evt. lakt wanneer daar behoefte aan is. De bewoners/cliënten komen op afspraak. Het persoonlijke contact bij deze activiteit zorgt ervoor dat er voor de bewoner/cliënt en u veel voldoening zal geven.
 
Gevraagd wordt:
- respect voor ouderen
- integer
- betrouwbaar
 
Geboden wordt:
Een sociale omgeving waar het welbevinden van bewoners, medewerkers en vrijwilligers centraal staat. Daarnaast waardering in de vorm themadagen en een kerstgeschenk.
 
Werktijden:
In overleg
 
Aannameprocedure:
Een kennismakingsgesprek, waarna een oriëntatiegesprek en een proefperiode
 
Marga Goossens namens Laverhof <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech