Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

170428-mvl-10jaarhadeejer.nlIn de tent op Plein 1969 vierden inwoners uit Heeswijk-Dinther afgelopen vrijdag het 10-jarig bestaan van www.hadeejer.nl. Gezelligheid was het sleutelwoord voor de avond, die op humoristische wijze werd gepresenteerd door Peer van Daal en zijn assistentes Toos en Patries. Meer foto's.
"99!", roept Peer luid het volgende bingogetal. Om er vervolgens aan toe de voegen: "De echte bingoërs weten natuurlijk dat dit niet klopt. Dit moet natuurlijk 66 zijn." Iedereen let goed op zijn bingokaart, want met een valse kien kom je er niet zo maar vanaf. Peer heeft ervoor gewaarschuwd: een foute bingo levert je een meet-en-great op met Toos en Patries. Bij een goede bingo kan er wel gejuicht worden, want er zijn mooie prijzen te winnen zoals Abdijbier, een boek van PaperPoint en bonnen van onder andere lunchroom en cafetaria Halte 5 en café De Toren. Annerieke van den Broek heeft veel geluk. Zij valt drie keer in de prijzen.

Na de bingo zijn er vier prijzen te verdelen in de loterij, waarna er in een slideshow zo'n 350 foto's worden getoond die gemaakt zijn in tien jaar hadeejer.nl. Wim van der Lubbe selecteerde 'van alles wat' uit zo'n 80.000 gemaakte foto's. Wim & Ton Lunenburg zorgden voor de montage.

De slideshow is verwerkt op dvd, die voor 5 euro te koop is bij Ton Lunenburg. Ook zijn er pakjes ansichtkaarten te koop van acht stuks voor 2 euro. De opbrengst gaat naar het epilepsiefonds, waarvoor Ton deze zomer de Nijmeegse vierdaagse loopt en de 80 van de Langstraat in september.
 
Tekst en foto's: Matthijs van Lierop

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech