Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Huub OosterhuisHuub Oosterhuis verzorgt een lezing naar aanleiding van zijn onlangs verschenen boek ‘Wolf en lam. Korte verhalen over liefde en dood’. Na de lezing beantwoordt hij vragen van het publiek. Aansluitend signeert hij zijn boeken bij boekhandel Berne, gelegen op het terrein van de abdij. U bent van harte welkom!

Wolf en lam

‘Wolf en lam’ is het eerste boek van meesterverteller Huub Oosterhuis met verhalen - geen liedteksten en preken. Eerlijk bedacht, soms waar gebeurd. Over heel verschillende mensen, die hij liefheeft zoals ze zijn. Over herkenning en vervreemding, over dood en liefde sterker dan de dood. Een paar keer over god/God, over zijn vader, een vogel met drie vleugels, de grootvorst van Auschwitz, de overlevende van een vliegtuigramp, de oplossing van het vluchtelingenprobleem. En over oma Zwaluw, Eva Bloemenvrouw, de keizerin van Arabië, Hannah Arendt, Geertrui Charpentier en Maël Joni

Zaterdag 28 mei 2016. Aanvang lezing: 14.00 (vanaf 13.30 uur wordt koffie & thee geschonken)

Plaats: Abdijkerk, Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk Entree: € 12,50 (incl. koffie en thee, vooraf ) Reserveren: A.u.b. vooraf plaatsen reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech