Redactioneel

thumb 151023 AvA gif verminderen red kinderen HaDeejerLeerlingen uit de vierde klas van Gymnasium Bernrode hebben afgelopen week een project gehad, genaamd Breaking News, waarbij stille rampen aandacht kregen.

 Meer foto's.

Elk groepje koos een ramp uit en ging daarna campagne voeren.
Isabelle van der Linden, Amy Pelders en Moon van Asseldonk stonden vandaag op de markt in Heeswijk-Dinther campagne te voeren.

Hier hebben ze aan mensen verteld over de problemen die er zijn rondom de gehandicapten in ontwikkelingslanden. Veel mensen waren hier enthousiast over en sprak het onderwerp aan. Er waren ook een paar winkelende personen bij die zelfs geld wilden doneren. Maar dat was niet de bedoeling, het plan was namelijk om iedereen een oplossing of mening op een papieren banaan te laten schrijven. Deze bananen werden vervolgens aan de “bananenboom” gehangen.

Uiteindelijk was het een heel succesvolle ochtend, iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd, hartstikke bedankt! Hopelijk is door deze actie de stille ramp meer in de aandacht gebracht en zorgt dit voor een positief toekomstbeeld.

Tekst: Amy, Isabelle & Moon
Foto:s: Ad van Asseldonk

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen