Dorpsnieuws

fanfare tonEindelijk is het zover. De Koninklijke Zomerbloei actie gaat van start op 11 mei, zodat op Moederdag 12 mei alle terrassen in Heeswijk en omgeving vrolijk in bloei  staan.
Ook nu verkopen wij de populaire en heel de zomer bloeiende Sundaville.
 
fanfare Plantenactie 2019
In de kleuren rood, wit en licht roze worden stevige planten aangeboden, rechtstreeks van de
kweker uit Helenaveen.  
Wat bieden wij? 
Wij hebben de mooiste zomerbloeiers voor u. Sundaville (Mandevilla of Dipladenia) is een geweldige klimplant voor een plantenbak op het terras of balkon. Deze klimplant, oorspronkelijk afkomstig uit Centraal- en Zuid-Amerika bloeit de hele zomer met fantastische, trompetvormige bloemen, in de kleuren wit, roze en fel rood. De bladeren hebben een diepe, groene, glanzende kleur. Sundaville is het beste af met lichtzonnige tot zonnige standplaats.
We hebben sta-planten in een boog, plant van 45 cm in een pot van 13 cm voor €7,00 per stuk. Wij bieden ook de hangversie aan, planten van 50 cm in potten van 23 cm. Deze kost €12,50 per stuk.
U zult de hele zomer kunnen genieten van een zee aan bloemen. Regelmatig water geven en soms wat plantenvoeding en u wordt beloond met een bloemenexplosie.
Hoe komt u er aan?
Deze fraaie bloemen worden verkocht door fanfareleden. Leden komen bij u aan de deur waarna u een bestelling kunt plaatsen. Op zaterdag 11 mei worden de bloemen door de leden bij u thuis afgeleverd: ideaal dus voor Moederdag!
Waarom?
Alle bloemliefhebbers kunnen tijdens de Koninklijke zomerbloei-actie
topkwaliteit zomerbloeiers in huis halen. Met deze bloemen wil de Koninklijke fanfare kwaliteit uitstralen in 2019. Met het kopen van de bloemen ziet uw terras er de hele zomer stralend uit en helpt u de fanfare.
Plaats reactie


HaDee agenda

Geen evenementen