Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Badminton

Erovisie fijnmetaal nieuwe sponsor Badmintonclub BC Argus

BC ArgusDe competitiespelers van BC Argus hebben een nieuwe sponsor. Erovisie fijnmetaal uit Nistelrode zorgde voor nieuwe clubshirts.Eigenaar Jochem van den Oetelaar is zelf een trouw lid van de club. Ook zijn zoon en zijn vader zijn lid. Eerder waren ook zijn moeder en zijn broers lid van BC Argus.

Lees meer...

Jeugdteam BC Argus kampioen

Jeugdteam badmintonHet jeugdteam U12 van badmintonclub Argus uit Heeswijk-Dinther is afgelopen seizoen kampioen geworden. Tijdens het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi van de club zijn ze gehuldigd. In het bijzijn van familie en vrienden en de senioren, vertelde voorzitter Hans Barten hoe trots hij is op deze kanjers:

Lees meer...

Kids zomer clinic 2017

jeugdbadmintonOok dit jaar zal BC Argus weer haar jaarlijkse clinic zomerbadminton aanbieden aan de leerlingen van het basisonderwijs vanaf groep 3. Hiervoor zullen flyers worden verspreid via de basisscholen in Heeswijk-Dinther en Loosbroek.

Lees meer...

Rolstoelbadminton in HD ?

BadmintonBadminton club Argus uit Heeswijk-Dinther wil zich in de regio onderscheiden door rolstoelbadminton aan te gaan bieden. Nadat een rolstoeler lid is geworden, is BC Argus op zoek naar meer mensen in een rolstoel die willen sporten.

Lees meer...

Ongekend succes badmintonclub

Kampioenen ArgusDit najaar was een geweldig jaar voor BC Argus in Heeswijk-Dinther. We zijn er erg trots op dat we de eerste competitiehelft kunnen melden dat bij onze jeugd team 2 kampioen is geworden in U- 15 poule-4.

Lees meer...

Badmintoninstapweken van BC Argus

argusWelkom bij de badmintoninstapweken van Badminton club BC Argus. Ook dit jaar start BC Argus met de badminton instapweken. Daarbij krijgen geïnteresseerden 4 weken les, uitleg over de spelregels en training. Dit is een mooie kans om kennis te maken met deze snelle Olympische racketsport.

Lees meer...

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech