Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech
  • 8 Meerkorenconcert in Gymnasium Bernrode
  • Radeejer
  • Koken met John
  • Hadeejer

AvesteynOp deze regenachtige zondagmiddag mocht het vaandelteam van Avesteyn aantreden tegen de nummer 7 van de competitie; SDDL. Het veld was ondanks de omstandigheden goed bespeelbaar. SDDL begon fel aan de wedstrijd, echter na een kwartier werd Avesteyn dominanter en werd er onterecht een doelpunt van Joost Goijaarts afgekeurd
wegens vermeend buitenspel.

5 minuten later was het alsnog raak, in dankzij een goal van Dries Heerkens na goed terug koppen van Martijn Swartjes. Avesteyn was de aanvallende ploeg met hier en daar enkele kansjes, gescoord werd er echter niet meer.

Avesteyn kwam de 2e helft feller uit de kleedkamer dan de thuisploeg. Dit resulteerde dan ook in de tweede goal van de bezoekers. Wederom was het Dries Heerkens die naar goed door gaan de bal het laatste zetje gaf, 0-2 voor Avesteyn. In het resterende deel van de wedstrijd bleef Avesteyn domineren, gaven niks weg en voetbalde de wedstrijd goed uit.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Boskant op het programma.