Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech
  • 1 Concours Hippique bij De Valianten
  • 2 Muzikale afsluiting avond4daagse
  • 3 Avond4daagse Laverhof
  • 4 Succesvol Bridgetoernooi ter viering van 25-jarig jubileum van Gemeente Bernheze
  • 5 ‘Oldies back on stage’
  • 6 Open Kloosterdag: wat beweegt je?
  • 7 Viering 25 jaar Bernheze
  • 8 Meerkorenconcert in Gymnasium Bernrode
  • Radeejer
  • Koken met John
  • Hadeejer

Stef Adank aan de balDe eerste wedstrijd in 2019 betekende voor Heeswijk een bezoek aan Overloon bij koploper SSS ’18. Doordat er de mogelijkheid was om uit te wijken naar kunstgras, kon de wedstrijd doorgang vinden. Voor Heeswijk een goede zaak, aangezien de blauw-witten tot eind mei nog maar liefst 17 van de 26 wedstrijden moeten afwerken.

Het publiek dat zich verzameld had langs het kunstgrasveld werd deze middag de grote winnaar. Heeswijk opende sterk en met name de tandem op de linkerflank met Dirk Verdonk en Stef Adank leverde de thuisploeg grote problemen op. Verdonk leverde een prima voorzet af op Gerke van den Akker, die zijn eerste competitiegoal voor Heeswijk binnenknikte. SSS ’18, met het nodige fysiek in de ploeg, tekende snel voor 1-1.
Joep van Grinsven in duel met Stan Venhuizen 7De sterke Koen Verlinden werd op Niek van Zutphen afgestuurd, die zijn schot pareerde, maar de rebound werd door Van Bree langs van Zutphen en Verdonk in het doel geschoven. Heeswijk herpakte zich snel en na wederom een aanval over links werd Danny Aarts vrijgespeeld in de as. Hij draaide zich behendig weg en schoot de bal van een dikke 20 meter fraai in de bovenhoek. SSS ’18 draaide dit snel om.
Danny Aarts 8 word bejubeld na de fraaie 1 2Eerst torende Koen Voesten boven iedereen uit en stelde Bas Joosten in staat om de 2-2 te maken. De 3-2 volgde kort daarna doordat Verlinden doelman Van Zutphen wist te verschalken met een lage harde vrije trap. Nog voor rust stelde Heeswijk orde op zaken. Gerke van den Akker werd met een hoog been neergehaald in de 16 en de uitstekende leidende arbiter Van Rossem restte niks anders dan de bal op de stip te leggen. Aanvoerder Tom Sleddens schoot deze onberispelijk binnen en zo gingen de ploegen na 6 doelpunten aan de thee.
De tweede helft leverde geen doelpunten meer op, maar genoeg spektakel. SSS’18 bleef gevaarlijk middels het opportunistische spel en het zoeken naar de boomlange Voesten. Dit leverde uit spelhervattingen enkele hectische situaties voor het Heeswijkse doel op. Heeswijk stelde daar voetballend iets meer tegenover en wist enkele goed aanvallen op te zetten.
In de slotfase leek Heeswijk, met de nog ingevallen aanvallers Heerkens en Sluijter, het meeste aanspraak te maken op een late goal, maar deze viel niet. Gezien de kansenverhouding een terechte uitslag waar beide ploegen mee zullen kunnen leven.
 
Volgende week speelt Heeswijk thuis tegen Sportclub Irene uit Tegelen. Hopelijk kan Heeswijk met het vandaag vertoonde spel en de steun van het thuispubliek dan de eerste overwinning in het nieuwe jaar veilig stellen.
 
Doelpuntenmakers Heeswijk:
-          Gerke van den Akker
-          Danny Aarts
-          Tom Sleddens
Foto’s : Hans Heesakkers

Tekst: Dylan Davies
 

HaDee agenda

Geen evenementen

Hadeejer tags

Geen tags gevonden.

Kalender

Maart 2024
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech