Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Avesteyn.logo 75 jAvesteyn trad aan zonder Tjeu Adank die nog te veel last had van een botsing tegen Nulandia. Stan Bosch was zijn vervanger. Avesteyn kwam matig uit de startblokken, en was vooral tegen zichzelf aan het voetballen. De eerste helft had Avesteyn een paar mogelijkheden maar werd er vaak in de slotfase een verkeerde keuze gemaakt.
Vorstenbossche Boys werd daarentegen ook gevaarlijk in de counter en met doorgekopte ballen vanuit het midden. In de 45e minuut ging het mis achterin bij Avesteyn. In de opbouw werd de bal knullig verloren en maakte de nummer 10 van Vorstenbossche Boys niet geheel onverdiend de 1-0. Avesteyn kwam beter uit de kleedkamer en het werd eenrichtingsverkeer naar de Vorstenbossche goal. In de 60e minuut kwam Avesteyn langszij door een goede actie van Rens van Vugt die Martijn Swartjes bij de tweede paal binnen werkte. Avesteyn drong nog meer aan en dit resulteerde in de 1-2 van Stan de Laat oog in oog met de keeper. In deze fase van de wedstrijd had Avesteyn het duel op slot moeten gooien.
 
In de 85e minuut kwam er een spaarzame uitbraak van Vorstenbossche Boys waar de Avesteyn defensie geen antwoord op had. In een uiterste poging werd de speler van Vorstenbossche Boys gevloerd en gaf de goed leidende scheids een terechte pingel. Deze trof doel en de wedstrijd eindigde helaas voor Avesteyn in 2-2.
Avesteyn ziet de concurrentie op de ranglijst naderen en zal volgende week weer volle bak moeten gaan thuis tegen SDDL. Dit is een mooi weerzien met oud-trainer Antwan van Rijn waar verschillende voetballers van dit elftal nog onder gevoetbald hebben. Tot volgende week!
 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech