Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Avesteyn.logo 75 jOp deze late zomerdag mocht het vaandelteam uit Dinther aantreden tegen de nummer laatst Nulandia. Kijkend naar de ranglijst moet dit een te klaren klus zijn voor de mannen uit Dinther. Echter heeft Avesteyn het al jaren zeer moeilijk tegen de mannen uit Nuland.

Avesteyn begint feller dan Nuland, in de 7de minuut resulteert dit in het eerste doelpunt van de middag. Joost van Vugt zet goed door en wordt onderuit gehaald in het strafschopgebied. De penalty wordt feilloos binnen geschoten door Rick Vissers. Na het doelpunt en de rode kaart voor Nulandia verliest Avesteyn de grip op de wedstrijd en komen de heren uit Nuland beter in het spel. Echte kansen worden niet gecreëerd en Avesteyn gaat rusten met een 1-0 voorsprong.

Na de rust start Avesteyn wederom goed en dit resulteert na 30 seconden in een grote kans voor Stan de Laat. Nulandia gaat meer risico nemen en dit leidt tot een grote kans voor Nulandia. Echter staat Glenn Buermans geweldig in de weg en houdt Avesteyn op voorsprong. Waar Nulandia steeds meer aandringt vallen er meer ruimtes voor Avesteyn. Met een aantal goede uitbraken is het Joost van Vugt die de tweede en derde treffer van Avesteyn tegen de touwen aanschiet.

Hierna lijkt Nulandia te breken en maakt Joost Goyaarts nog de 4-0. Een geflatteerde uitslag gezien het veldspel, maar wederom blijven de punten verdiend in Dinther en gaat Avesteyn met vertrouwen naar Vorstenbosch.