Voetbal

Avesteyn pakt 3 punten in matig duel

Avesteyn.logo 75 jVandaag stond de thuiswedstrijd tegen Herpinia op het programma. De Dintherse koploper tegen de hekkensluiter dus. Dan moet er dus gewonnen worden en het liefst met een mooi voetbal en veel doelpunten.
Avesteyn begon dominant en kreeg al na 2 minuten de eerste kansen, dit resulteerde in een corner.
 

Heeswijk verliest van Vianen Vooruit: 0-2

Heeswijk VianenTerwijl Sinterklaas in de straten van Heeswijk-Dinther werd verwelkomd, nam VV Heeswijk het op tegen Vianen Vooruit, kampioen van de 3e Klasse D uit 2017-2018.
De thuisploeg begon ongeconcentreerd aan de wedstrijd en wierp door balverlies de mogelijkheden bij de bezoekers in de schoot.

Avesteyn pakt eerste periode!

Avesteyn.logo 75 jVandaag stond de uitwedstrijd naar Cito op het programma. Avesteyn kon, bij winst en winst van Nulandia op DVG, zichzelf verzekeren van de eerste periode. Grote belangen dus.
In de eerste helft waren er voor beide ploegen de nodige kansen. Het sterke Avesteyn-collectief weerhield de Ossenaren echter van scoren.

Heeswijk in slotfase naar winst in Tegelen

Coen van Beljouw in actieNa de ietwat ongelukkige nederlaag vorige week thuis tegen Helvoirt, was het geluk deze week wel aan de zijde van de blauw-witten. In Tegelen werd rode lantaarndrager Sportclub Irene met 1-2 aan de kant gezet en dat ging niet zonder slag of stoot.

Gebr. Dijkhoff steken het 1e team van VV Heeswijk in het nieuw

Nieuwe shirts HeeswijkZondagmiddag presenteerde het eerste elftal van voetbalvereniging Heeswijk het nieuwe thuistenue aan de fans. De nieuwe tricots zijn mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Gebr. Dijkhoff & Zn. B.V uit Heeswijk-Dinther.
Net als het team en de staf is ook voorzitter Peer Verkuijlen in zijn nopjes met de nieuwe tenues;

Dominant Avesteyn zet SDDL opzij

Avesteyn.logo 75 jVandaag op het programma een op papier spannende wedstrijd tussen nummer 1 Avesteyn en nummer 3 SDDL op het schitterende veld in Dinther. Al gauw waren de intenties van beide ploegen duidelijk, Avesteyn probeerde al voetballend de goal van SDDL te vinden, daar de gasten loerden op een counter moment.

Heeswijk verliest van Helvoirt: 0-2

Arjen Haast legt aan In prachtige nieuwe tenues, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Gebr. Dijkhoff & Zn., nam Heeswijk het zondagmiddag op tegen het sterke Helvoirt. Als stabiele ploegen in de 2e Klasse H zijn Heeswijk en Helvoirt geen onbekenden voor elkaar. Het treffen tussen deze ploegen staat garant voor strijd, spanning en doorgaans een goed resultaat voor Heeswijk.

Toch veilige korrels op kunstgrasveld!

Foto KunstgrasEr komen toch geen rubberkorrels van vermalen autobanden op het nieuwe kunstgrasveld van onze voetbalclub. Voorzitter Peer Verkuijlen reageert donderdag in het Brabants Dagblad: "Wij zijn hier absoluut blij mee. Het is ook prima dat we het nu al weten. Dan hoeven we geen actie meer te voeren richting raadsvergadering."

Avesteyn komt niet verder dan een gelijkspel in Vorstenbosch

Avesteyn.logo 75 jAvesteyn trad aan zonder Tjeu Adank die nog te veel last had van een botsing tegen Nulandia. Stan Bosch was zijn vervanger. Avesteyn kwam matig uit de startblokken, en was vooral tegen zichzelf aan het voetballen. De eerste helft had Avesteyn een paar mogelijkheden maar werd er vaak in de slotfase een verkeerde keuze gemaakt.

Heeswijk wint in Vierlingsbeek

Niek van Zutphen stopt penaltyNa de uitoverwinning (0-1) vorige week in Sevenum tegen Sparta’ 18, wachtte vandaag het Vierlingsbeekse Volharding. Wederom een uitwedstrijd, waar de mannen van trainer Stef Sijbers in het verleden meerdere wedstrijden hebben gespeeld en vaak met veel spektakel.

Een doelpunt is genoeg voor de ploeg uit Heeswijk

Heeswijk 14Op deze zomerse zondagmiddag stond in Sevenum het duel tussen Sparta ’18 en de mannen van VV Heeswijk op het programma. De omstandigheden bepaalden grotendeels de tendens van de wedstrijd. Door de harde wind, en het oude platgespeelde kunstgras was het lastig voor beide teams om hun normale spel te spelen.

Avesteyn zet goede reeks voort 

Avesteyn.logo 75 jOp deze late zomerdag mocht het vaandelteam uit Dinther aantreden tegen de nummer laatst Nulandia. Kijkend naar de ranglijst moet dit een te klaren klus zijn voor de mannen uit Dinther. Echter heeft Avesteyn het al jaren zeer moeilijk tegen de mannen uit Nuland.