Voetbal

Avesteyn “A1” wint van R.K.V.V. Nulandia

AvesteynAvesteyn begon met 5 A-spelers in de basis vanwege blessures en schorsingen tegen het als vierde geplaatste Nulandia. Doordat Avesteyn defensief aan de wedstrijd begon kregen zij het voor elkaar om Nulandia op te vangen voordat het gevaarlijk werd. Grote kansen bleven dan ook uit voor Nuland.

Heeswijk verliest ruim in Empel


Emplina Heeswijk 1Emplina -  Heeswijk: 4 -  0
In speelronde 25 reisde Heeswijk af naar Empel voor de wedstrijd tegen Emplina. Terwijl elders in Brabant voetbalvelden geteisterd werden door hagel en bliksem,
zorgden in Empel een zomers zonnetje,
foto: Sten van den Berg probeert Michiel Buys af te stoppen

VAR bepaalt eindstand Nijnsel - Avesteyn

AvesteynNijnsel- Avesteyn: 1 - 0
In Nijnsel ontmoeten de nummer één Nijnsel en nummer twee Avesteyn elkaar. Zoals vaker een wedstrijd met slecht voetbal en veel strijd. Nijnsel had het ietwat betere voetbal maar de wedstrijd bestond voornamelijk uit lange ballen.
 

Aantrekkelijk duel Heeswijk – Real Lunet eindigt in 1-3

Niek van Zutphen keepte een sterke wedstrijdNa de vrije zondag van vorige week (de eerste sinds carnaval), trof Heeswijk op Sportpark De Balledonk het ambitieuze Real Lunet. Waar de blauw-witten spelen voor de eer en een mooie eindklassering, is de ploeg uit Vught volop verwikkeld in de strijd om periode-3 en mag het zelfs dromen van het kampioenschap als Erp en SSS’18 steken laten vallen.

Heeswijk verliest van Erp

Erp vv Heeswijk 18 28 4 2019Waar het einde van de competitie in zicht is, strijden nog 3 clubs om het kampioenschap in de tweede klasse H: Real Lunet, SSS en de tegenstander van vandaag Erp. De thuisploeg is op het moment niet te stoppen en ook Heeswijk kon daar geen verandering in brengen.

Heeswijk en Venhorst delen “Paaspunten”

Venhorst vv Heeswijk 22Door de vele afgelastingen in de tweede klasse H, was het weer eens een druk Paasweekend voor de blauw-witten. Dit keer was het een dubbele confrontatie met Venhorst. Waar Venhorst er op zaterdag nog met de punten vandoor ging, pakte Heeswijk de volle buit op tweede Paasdag.
Heeswijk-Venhorst (20 april: 1-2)
 
foto's: Nico van Doorn 

Heeswijk verliest van beter Erp: 0-3

Max Sluiter aan de balOp deze frisse 14 april trof Heeswijk op Sportpark De Balledonk het bezoekende Erp. Het voorjaarszonnetje maakt het voor de supporters nog redelijk aangenaam en na een sterke reeks met vier overwinningen uit vijf wedstrijden keek men in Heeswijk vol goede moed uit naar deze derby. Erp bleek deze middag echter beter en nam terecht de drie punten mee.

Heeswijk wint terecht in Vinkel

Doelpuntenmaker Joep van GrinsvenNa de 3-punter vorige week in eigen huis, speelden de blauw-witten dit keer weer tegen Vinkel. De altijd beladen derby werd nu afgewerkt in Vinkel onder een heerlijk voorjaarszonnetje. Door blessures blijft het wekelijks puzzelen voor trainers Sijbers (Heeswijk) en Hesemans (Vinkel).

Avesteyn verslaat NLC

AvesteynVandaag stond voor Avesteyn de lastige uitwedstrijd op het programma uit in Lith tegen NLC. Op een lastig bespeel-baar veld was het Avesteyn die het spel moest maken en NLC terugdrong op eigen helft. Avesteyn opende de score in de 15e minuut. Met een snelle vrije trap stuurde Martijn Swartjes Joost van Vugt diep die de bal prima voorgaf op zijn broer Rens.

Patrick Cissen nieuwe trainer 2e elftal R.K.S.V. Avesteyn

Patrick CissenPatrick Cissen wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van het 2e efltal van Avesteyn.
Patrick heeft op niveau gespeeld bij Blauw Geel '38 en helaas moeten stoppen na een beenbreuk. Daarna als trainer gestart bij Blauw Geel '38 en daar tot en met de JO15-1 getraind en met dat team gepromoveerd naar de 3e divisie.