• Radeejer
  • Koken met John
  • Hadeejer

Iva van de Wiel klAltior 1 - Bladella 1 : 11-5
Nadat Altior 3 het kampioensfeest mocht gaan vieren en ook het 4e en 2e team hun wedstrijden hadden gewonnen, mocht Altior 1 aantreden tegen Bladella. De positie van Altior op de ranglijst in de hoofdklasse kan alles behalve rooskleurig genoemd worden.

Met nog vier wedstrijden op het programma staat het team op een 7e en daarmee degradatieplaats. Er is nog niets beslist en de komende weken zal ieder punt enorm belangrijk zijn. De wedstrijd begint sterk, de pupil van de week Iva van de Wiel ziet Altior snel een voorsprong pakken en de dames weten in de eerste helft uit te lopen naar een 5-2 voorsprong. In de tweede helft lukt het nog wat verder uit te lopen en de eindstand is 11-5 in het voordeel van de thuisploeg. Een fijne opsteker, maar de komende wedstrijden zijn minstens net zo belangrijk. Volgende week weer een thuiswedstrijd, om 17.15 uur tegen Heumen.
Altior 2 - Bladella 2 Uitslag: 17-11
Altior 3 - Oxalis 2 Uitslag: 11-3
Altior 4 - KVS’17 2 Uitslag: 14-9
DAW Schaijk A1 - Altior A1 Uitslag: 9-10
Altior A2 - Diosa A1 Uitslag: 10-7
Altior A3 - Avanti A3 Uitslag: 12-7
Altior B1 - DAKOS B1 Uitslag: 6-8
Altior B2 - Be Quick B2 Uitslag: 14-2