• Radeejer
  • Koken met John
  • Hadeejer

AltiorOranje Wit 1 - Altior 1 Uitslag: 19-11

Op zondag 27 januari speelde Altior een uitwedstrijd tegen Oranje-Wit in Venray. Met duidelijke afspraken, leek de ploeg helemaal klaar voor de start. Het was echter de doelpuntenmachine van de thuisploeg die het eerst op gang kwam.

De vrouwen uit Heeswijk-Dinther verloren duels op iedere positie, het ontbrak aan felheid en effectiviteit. Met een ruststand van 15-3 leek de wedstrijd gespeeld. Voor coach Jacques Kop Jansen tijd om orde op zaken te stellen. Op deze manier door blijven korfballen was geen optie, dus werd iedereen op scherp gezet.

De tweede helft was een wereld van verschil. De felheid was terug in de ploeg en zowel verdedigen als aanvallend werd stukken beter gekorfbald. Voor Oranje-Wit brak een lastige fase aan, waarin Altior dichterbij kroop. Het gat was de groot om te dichten, maar met een eindstand van 19-11 hebben de vrouwen van Altior zich wel laten gelden.

De eerste helft van de zaalcompetitie is afgelopen en met slechts twee punten bevindt Altior zich nog op een degradatieplek. Zondag 3 februari wordt een hele belangrijke wedstrijd tegen Melderslo gespeeld, om 15.40 uur in Horst.

Prinses Irene 2 - Altior 2 Uitslag: 10-13

Flamingo’s 2 - Altior 3 Uitslag: 5-12

Prinses Irene 3 - Altior 4 Uitslag: 17-10

BMC MW1 - Altior MW1 Uitslag: 10-3

In een gelijk opgaande eerste helft namen wij een voorsprong van 2 doelpunten. Over en weer waren kansen maar vlak voor rust stonden de dames uit Berlicum toch op een kleine voorsprong. 4-2. De doelpogingen van onze tegenstandsters waren enorm, en werden in de tweede helft vele malen groter, maar we probeerden uit alle macht de schade te beperken. Uiteindelijk moesten we ons meerdere erkennen en verloren de wedstrijd met 10-3.

Altior R1 - Be Quick R1 Uitslag: 7-4

SCMH R1 - Altior R1 Uitslag: 10-6 (wedstrijd van zondag)

Altior A2 - ODIO A1 Uitslag: 10-8

Altior A3 - Flash A1 Uitslag: 15-3

Altior B1 - De Peelkorf B1 Uitslag: 7-17

Altior B2 - Corridor B1 Uitslag: 8-7

Altior C1 - De Korfrakkers C1 Uitslag: 9-7

NDZW C1 - Altior C2 Uitslag: 2-10