Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech
  • 8 Meerkorenconcert in Gymnasium Bernrode
  • Radeejer
  • Koken met John
  • Hadeejer

AltiorOp zondag 16 december mocht Altior afreizen naar Hapert om een uitwedstrijd te spelen tegen Bladella. De thuisploeg was net als de Heeswijkse dames nog puntloos in deze competitie en net zo gebrand om te winnen.

De eerste helft ging gelijk op, maar het was Altior dat tegen het einde van de eerste helft tot 6-8 wist te komen en het eerste gat van twee doelpunten wist te slaan. Helaas wisten de Bladelse dames nog net voor rust aan te sluiten tot 7-8. Na de rust moest er door-gedrukt worden om de overwinning veilig te stellen. Dit lukte alles behalve, Bladella kwam langszij en wist zelfs tot een 12-8 voorsprong te komen. De groen-witten hadden hier eerder mee te ma-ken gehad en besloten ditmaal de overwinning niet uit handen te geven.

Er werd collectief enorm hard gewerkt en ook al was het korfbalspel in deze fase niet het beste spel van de wedstrijd, het lukte om de wedstrijd te kantelen. Via 11-13 werd het 13-13 en niet veel later lag dan ook de 13-14 erin. Twee spannende laatste minuten volgden, maar de korf werd niet meer gevonden. De twee punten mochten mee terug naar Dinther.

Voor Altior 1 begint nu de kerstvakantie, zij spelen op 13 januari om 11.00 uur uit tegen Heumen.

Bladella 2 - Altior 2 Uitslag: 7-11

Oxalis 2 - Altior 3 Uitslag: 10-10

KVS’17 2 - Altior 4 Uitslag: 5-14

Midweek – NDZW

Lange tijd bleef het rustig op het scorebord maar na zo’n 15 minuten openden de dames van NDZW de score. Met een verworven strafworp kwamen we op gelijke stand. Tot de stand van 4-4 was het steeds stuivertje wisselen met doelpunten maken. Met een kleine achterstand van 4-6 gingen we de rust in. Na de korte break kwamen wij er echter niet meer aan te pas en deden we verwoede pogingen om nog tot scoren te komen maar dat mocht niet baten. We verloren de wed-strijd met 4-10.

Op woensdag 9 januari gaan we voor nieuwe kansen tegen Nijnsel/Flamingo’s.

DAW R1 - Altior R1 Uitslag: 3-5

DAW Schaijk A1 - Altior A Uitslag: 8-13

Diosa A1 - Altior A2 Uitslag: 8-11

Altior A3 - Tovido A1 Uitslag: 11-6

Be Quick B2 - Altior B2 Uitslag: 5-14

Altior C2 - Celeritas C1 Uitslag: 7-7

Altior D1 - Celeritas D1 Uitslag: 14-5

DAW Schaijk D1 - Altior D Uitslag: 4-7