• Radeejer
  • Koken met John
  • Hadeejer

Altior 3 in het nieuw Aangepast Altior 1 – Be Quick 1
Op 7 oktober speelde Altior thuis tegen Be Quick. Supporters van de thuisploeg waren in grote getalen opgekomen, wat het team een extra boost gaf voor de wedstrijd. De pupil van de week Eefke van Hout zag meteen in de eerste minuut de 1-0 in de korf liggen.
Altior 3 in het nieuw.
 3 Sponsoren voor Altior 3

Afgelopen week werd Altior 3 in het nieuw gestoken door 3 sponsors. Danny Buijs van Buijs Metselwerken was aanwezig om de dames te voorzien van nieuwe shirtjes. Danny een graag geziene gast bij Altior zag dat de shirtjes erg goed stonden en was net als de meiden tevreden.

Roel van de Leest en Koen van Gerwen hadden bedacht om samen de pakken te voorzien van hun logo en dit pakte goed uit want ook hier waren de meiden erg over te spreken. Roel van de Leest van Auto Roel’s aan de Morgenstond 45 waar je terecht kunt voor een uitgebreide collectie occasions en bedrijfswagens was

net als Koen van Gerwen van ….Van Gerwen Industriebouw uit Uden waar ze veel weten over nieuwe bedrijfspanden erg tevreden over het resultaat en zagen dat de pakken en tassen het team van Altior 3 tot één geheel maakte. Altior wil bij deze de sponsors bedanken voor hun gulle bijdrage want zonder hun hadden de meiden er niet zo goed uitgezien !!!!

Pupil van de week Eefke van Hout Aangepast
Pupil v.d. week Eefke van Hout
Een sterke eerste helft volgde, waar het ontbrak in effectiviteit. Een ruststand van 3-7 was het resultaat.

In de tweede helft moest er uit een ander vaatje getapt worden, wilde Altior weer kunnen aanhaken. Het was echter Be Quick die in een tijdsbestek van 10 minuten vier keer de korf wist te vinden. Met nog een kwartier te spelen was de stand 4-12 en de wedstrijd leek gelopen. Altior herstelde zich en wist met mooie aanvallen het gat te verkleinen, maar aansluiten bleek niet meer mogelijk. De eindstand was 10-13 in het voordeel van Be Quick.

LET OP…LET OP ..!! Zondag 14 oktober speelt Altior wederom een thuiswedstrijd en wel tegen De Peelkorf. Een erg belangrijke wedstrijd, dus we hopen op wederom een mooie supporters opkomst.
Altior 2 – Be Quick 2 Uitslag: 5-7
Altior 3 – JES 2 Uitslag: 13-2
Nijnsel 2 – Altior 4 Uitslag: 5-1
Altior MW1 – Flash MW1 Uitslag: 6-8
Avanti R1 – Altior R1 Uitslag: 3-7
Altior A1 – ODC A1 Uitslag: 6-4
Altior A2 – Celeritas A1 Uitslag: 10-14
Altior A3 – Rooi A2 Uitslag: 9-6