Korfbal

Altior begint aan de zaalcompetitie

Altior 3 in het nieuw AangepastKomend weekend op zaterdag 24 november begint de jeugd aan de zaalcompetitie en gaan de senioren op zondag van start. Het midweek team van Altior gaat al op 21 november beginnen en wel om 21.00 uur met een thuiswedstrijd in De Zaert.
 

Laatste wedstrijden Altior buiten

AltiorBMC 2 – Altior 3 Uitslag: 9-15
Corridor MW2 – Altior MW1
In een ietwat onhandige start begonnen we met goede moed aan de laatste wedstrijd van het buitenseizoen. Er was geen plaats om in te lopen op het kunstgras, het lange gras was echt veel te hoog/nat en de inspeeltijd werd gereduceerd tot 1 minuut!

Altior onderuit in Reusel

Rosolo AltiorRosolo 1 – Altior 1
De laatste wedstrijd buiten, voordat Altior in de zaal verder mag korfballen. Met tot nu toe 4 wedstrijdpunten, heeft de ploeg een kleine afstand van de degradatieplaats weten te nemen. Het uitduel tegen Rosolo vandaag, moest uitmaken of het team ook al voorzichtig naar de top 3 mag gaan kijken.

Altior pakt belangrijke punten

Evi van ErpAltior 1 – De Peelkorf : 11-9

Op zondag 14 oktober speelde Altior thuis tegen De Peelkorf. De gasten zijn een directe concurrent in de onderste regionen, wat een overwinning van extra belang maakte. 

Langenhuizen shirtsponsor Altior C2

Altior C2 2018 2019 AangepastAfgelopen week werden de meiden van Altior C2 in nieuwe shirtjes gestoken die door
Langenhuizen Hoveniers en Aanneming werden gesponsord. De meiden zijn hier heel blij mee en willen dan ook Langenhuizen, die goed zijn in het bedenken van Uw droomtuin,
 

Altior verliest nipt van Be Quick

Altior 3 in het nieuw Aangepast Altior 1 – Be Quick 1 
Op 7 oktober speelde Altior thuis tegen Be Quick. Supporters van de thuisploeg waren in grote getalen opgekomen, wat het team een extra boost gaf voor de wedstrijd. De pupil van de week Eefke van Hout zag meteen in de eerste minuut de 1-0 in de korf liggen.
Altior 3 in het nieuw.

Greenmax nieuwe hoofdsponsor Altior

Altior selectie bij Greenmax 1De competitie 2018-2019 is reeds begonnen en dit jaar start korfbalvereniging Altior met een nieuwe hoofdsponsor. Acht jaar lang heeft de club met veel trots en plezier ‘Van Gerwen Metaalbouw’ mogen dragen en werden zij van alle kanten door dit mooie bedrijf gesteund.

DDW een maatje te groot voor Altior

AltiorDDW 1 – Altior 1
Op 30 september stond er de eerste uitwedstrijd op het programma van Altior. De dames mochten afreizen naar Hooge Mierde om het daar op te nemen tegen DDW. Dit betekende echter niet dat Altior van plan was om met minder dan 2 punten huiswaarts te keren. Toch bleek al snel dat het niet gemakkelijk zou worden.

Altior begint voortvarend

AltiorAltior begint voortvarend in de TOPklasse
     Altior 1 – Stormvogels 1
Op zondag 23 september mocht Altior haar eerste competitiewedstrijd van dit seizoen korfballen.

Pupil v.d. week Fleur Collart

Uitslagen Altior

Altior specialEen tijdje geleden was er bezoek van een drone bij Altior en mede door verschillende leden en ouders werd er besloten dat we zo gingen staan dat je kon zien dat je bij Altior was. Volgens ons is het wel gelukt en dat het voor de meesten een andere blik op het sport-complex is, dan je gewend bent…..want zeg nou eerlijk … welke ouder of lid vliegt er nou zo laag en dichtbij over het veld !!!

Altior C1 in het zonnetje gezet

Huldiging Altior C1 AangepastNa het behalen van het Nederlands Kampioenschap op zondag 17 juni in Roermond werd Altior C1 afgelopen zaterdag nog eens extra in het zonnetje gezet. Want om Nederlands Kampioen te worden moet je er heel wat voor doen.