Korfbal

Ruime winst Altior MW1

AltiorAltior MW1 - Flash MW1 Uitslag: 11-2
Op een heerlijke droge zomeravond troffen we de dames uit Den Dungen op ons thuisveld. Na een verrassend doelpunt van onze tegenstandsters hadden we eindelijk een antwoord en bleven we regelmatig scoren. Dit resulteerde in een 5-1 ruststand.

Altior MW1 verliest nipt in Oirschot

Altior
Spoordonkse Girls MW1 - Altior MW1: 7-5
In een goed gespeelde wedstrijd waarin we ons kranig verweerden viel moeilijk te winnen van deze fysiek zeer sterke ploeg. Met enkele dubieuze beslissingen van de arbitrage gingen we de rust in met de stand van 5-3.

Altior onderuit in Luyksgestel


AltiorBMC MW1 - Altior MW1 : 13-7 op 5 mei 2019
Dit was een wedstrijd waarin we er niet van uit gingen enige kans te maken op de overwinning. Ons doel werd om stevige tegen-stand te bieden en proberen bij te blijven met de stand.

Mooie wedstrijd op Altiorkamp

Altior C1 Swift C1 in VorstenboschAltior C1 - Swift C1 Uitslag: 3-4
Deze wedstrijd werd afgelopen zaterdag 20 april gespeeld in Vorstenbosch bij De Leijgraaf waar Altior het paasweekend op kamp was. Omdat alle speelsters daar waren werd aan Swift gevraagd of ze dat geen probleem vonden om de wedstrijd op het gras te spelen.

Altior weer begonnen aan veldcompetitie

AltiorNa een zaalcompetitie waar weer enkele teams kampioen werden, Altior C1 de Nederlandse Titel pakte maar waar ook helaas Altior 1 degradeerde werd er afgelopen weekend weer begonnen met de 2de helft van de veldcompetitie. Nog niet iedereen kwam in actie maar ook hier hopen we dat er wederom teams zijn die met een kampioenschap aan de haal gaan.

Veel plezier bij Vriendinnentraining Altior

VriendinnentraiingOp zaterdag 6 april organiseerde Korfbalvereniging Altior een vriendinnentraining. De welpen,E en D’s mochten hun vriendinnetje,vriendje, neefje,nichtje of de buurtjes meebrengen. Het was een zeer geslaagde opzet en de kinderen hadden er veel zin en plezier in. Er waren diversen leuke spelletjes en oefeningen bedacht die door iedereen fanatiek werden uitgevoerd.

Altior C1 pakt de titel op NK

Altior 1 kampioenAfgelopen zaterdag 30 maart werden de meiden van Altior C1 in Venray Nederlands Kampioen dameskorfbal bij de C-jeugd.
In een spannende kruisfinale tegen Rosolo wisten ze op het laatste moment een gat te slaan van 2 doelpunten en uiteindelijk te winnen met 5-3.

Altior C1 weer naar het NK

Altior C1 Kampioen HfdklasseOok dit jaar staan de meiden van Altior C1 wederom op het NK B & C jeugd Dameskorfbal in de zaalfinale.
Na wat wisselingen aan het begin van het seizoen is het toch weer gelukt om een team samen te stellen wat
mee ging doen om de prijzen.
 

Rooi te sterk voor Altior

 
AltiorRooi 1 - Altior 1: 20-11
Altior speelde op zondag 24 maart een uitwedstrijd tegen Rooi. De scherpte en effectiviteit ontbrak in het spel en het lukte niet om een vuist te maken. De ruststand was 11-5 in het voordeel van Rooi.
 

Vriendinnentraining bij Altior

vriendinnentraining apr.2019
Op zaterdag 6 april organiseert Korfbalvereniging Altior een vriendinnentraining vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur.
Deze training is bedoeld voor de welpen t/m de D’s. Alle kinderen die spelen bij Altior mogen vriendjes/vriendinnetjes/
buurkinderen/neefjes/nichtjes/enz uitnodigen om met hen mee te trainen bij Altior aan de Droevendaal 1.

Altior verliest en degradeert

Puck DobbelsteenAltior 1 - Heumen 1 : 11-18
Op zondag 17 maart speelde de dames van Altior tegen de nummer 3 van de ranglijst, Heumen. Van tevoren werd verwacht dat de ploegen aan elkaar gewaagd zouden zijn en elkaar weinig in scoren zouden ontlopen.