Golf

Gezellige 6e HDL-Golftrophy-UIT

Golg HDLDonderdag de 26e oktober werd voor de 6e keer het jaarlijkse HDL-Golftrophy-uit georganiseerd door de stichting Golf HDL. Mühlenhof Freier golfplatz in Kalkar was de uitstekende en gastvrije gastheer.
Er werd door 28 golfers en golfsters gespeeld om de titel “Beste golfer van HDL”.

Gezellige 11e HDL-Golftrophy

IMG 4726Vrijdag 2 juni werd voor de 11e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom de golfcourse en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

10E HDL-Golftrophy

10e-hdl-golftrophy Ad_van_Emmerik_en_Anneke_Bommelijne4ac65f92b4261c55Op vrijdag 3 juni werd voor de 10e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was voor 10e keer de uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek.

Extreem warme golfdag 9e HDL-Golftrophy

Vrijdag 5 juni werd voor de 9e keer de jaarlijkse HDL-Golftrophy georganiseerd door de stichting Golf HDL. Golf & Country Course De Schoot in St. Oedenrode was wederom het golfspeelveld en uitstekende gastheer voor de golfers uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek. Onder tropische weersomstandigheden werd er door 44 golfers gespeeld om de titel “Beste golfer / golfster van HDL”.