Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

tenderfeetDe coach van de gastheren uit Nuenen stond na het laatste fluitsignaal met zijn handen wanhopig in de lucht; hoe kan het waar zijn dat de heren uit Heeswijk-Dinter (e.o.) deze overwinning in de laatste minuten uit het vuur slepen? Zijn team zal zich de uren na de verloren wedstrijd tegen Tenderfeet heren 1 nog vaak afgevraagd hebben waar het deze wedstrijd voor hen verkeerd is gelopen.
Feit is dat door een enorme dosis doorzettingsvermogen de heren van Tenderfeet de punten meenemen naar Heeswijk-Dinther: 55 – 57.

De start van de wedstrijd was zondag 14 oktober duidelijk voor de bezoekers. Met enkele snelle aanvallen, aangevuld met een vizier van de driepuntslijn dat op scherp stond, staat binnen enkele minuten een voorsprong punten op het scorebord. Vanaf 13 – 13 ging het de verkeerde kant op voor de bezoekers uit Heeswijk-Dinther. Nuenen had het geluk aan haar zijde met enkele toverballen die wel door de ring vlogen, waar bij Tenderfeet de spreekwoordelijke deksel op de ring zat. Van 13 – 13 werd het in enkele minuten tijd 25 – 13 en het gat was geslagen.

In het derde kwart liepen de gastheren zelfs uit tot een voorsprong van maar liefst 16 punten. Tenderfeet werkte hard, maar waardeerde zichzelf niet met punten op het scorebord. Maar van opgeven was geen sprake. Met nog 6 minuten op de klok nam de coach van Nuenen een time-out om zijn team te instrueren hoe de wedstrijd uit te spelen. Deze time-out zorgde er eveneens voor dat de bezoekers nogmaals afspraken voor elkaar door het vuur te gaan, en we ons niet gewonnen zouden geven.

Hierna gebeurde waar Tenderfeet op hoopte, maar wat eigenlijk niet meer voor mogelijk werd gehouden; Door een eindspurt van 0 – 13 wist Tenderfeet aan de goede kant van de score te staan. En zonder geluk vaart geen team in deze competitie wel, want het laatste schot in de slotseconde stuiterde de bal via de voorkant van de ring weer terug het veld in. Overwinning voor de heren uit Heeswijk – Dinther, die met luid gejuich door de sporthal in Nuenen werd gevierd!

Met deze spannende, en toch wat fortuinlijke overwinning gaan de heren 1 inmiddels aan kop in de competitie. Tenderfeet geeft niet op en deze overwinningen geven een boost aan het zelfvertrouwen en het geloof in eigen kunnen. Wie weet waar dit jaar dit avontuur in de competitie mag eindigen…