Badminton

Jeugdteam BC Argus kampioen

Jeugdteam badmintonHet jeugdteam U12 van badmintonclub Argus uit Heeswijk-Dinther is afgelopen seizoen kampioen geworden. Tijdens het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi van de club zijn ze gehuldigd. In het bijzijn van familie en vrienden en de senioren, vertelde voorzitter Hans Barten hoe trots hij is op deze kanjers:

Kids zomer clinic 2017

jeugdbadmintonOok dit jaar zal BC Argus weer haar jaarlijkse clinic zomerbadminton aanbieden aan de leerlingen van het basisonderwijs vanaf groep 3. Hiervoor zullen flyers worden verspreid via de basisscholen in Heeswijk-Dinther en Loosbroek.

Rolstoelbadminton in HD ?

BadmintonBadminton club Argus uit Heeswijk-Dinther wil zich in de regio onderscheiden door rolstoelbadminton aan te gaan bieden. Nadat een rolstoeler lid is geworden, is BC Argus op zoek naar meer mensen in een rolstoel die willen sporten.

Ongekend succes badmintonclub

Kampioenen ArgusDit najaar was een geweldig jaar voor BC Argus in Heeswijk-Dinther. We zijn er erg trots op dat we de eerste competitiehelft kunnen melden dat bij onze jeugd team 2 kampioen is geworden in U- 15 poule-4.

Badmintoninstapweken van BC Argus

argusWelkom bij de badmintoninstapweken van Badminton club BC Argus. Ook dit jaar start BC Argus met de badminton instapweken. Daarbij krijgen geïnteresseerden 4 weken les, uitleg over de spelregels en training. Dit is een mooie kans om kennis te maken met deze snelle Olympische racketsport.

1-ste Team Senioren BC Argus Kampioen

Sernioren 1_ArgusNa een spannende eindstrijd over de laatste weken is het 1e team van de seniorenafdeling van BC Argus erin geslaagd om het kampioenschap in de tweede klasse van de BBF competitie te behalen. De Bossche club Deno zat ze steeds op de hielen, maar uiteindelijk waren de dames en heren uit Heeswijk-Dinther met 1 punt verschil de sterkste.

Badminton clinics voor de jeugd

Zomerclinic badmintonEr wordt in de maanden juni en juli een jeugdclinic badminton voor jeugdleden vanaf groep 3 gehouden in de sporthal de Zaert tussen 18.00 en 19.00 uur. (zie de foto na een klik er op). Deze badmintonclinic is maar liefst 4 weken en zal met een ouder kind toernooi worden afgesloten. Dit met leuke prijsjes. De training wordt vanuit CHESP verzorgd een landelijke badmintontrainer.

Jeugdclinics en nieuwe trainers en begeleiders BC Argus

Foto van de jeugdclinic van BC ArgusIn de maand juni heeft Badmintonvereniging BC Argus uit Heeswijk-Dinther een Jeugdclinic badminton gehouden. Hiervoor waren de leerlingen vanaf groep 4 van de basisscholen in Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Nistelrode uitgenodigd via een flyer. In deze weken hebben zowel de nieuwe deelnemers en de bestaande groepen les gekregen van een landelijk bekende badminton trainer Bart Jan den Hollander. Hij leidt de Nederlandse top op voor de internationale badmintontoernooien en de Olympische spelen.