Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

150907HikeNa het grote succes van vorig jaar, heb JIJ weer de kans om deel te nemen aan dit legendarische avontuur. Stichting RANJA zorgt weer voor een geweldig weekend!

Dit jaar zal in het teken staan van Halloween. Dit prachtige duistere feestje laten wij natuurlijk niet zomaar aan onze neus voorbij gaan, dus wees gewaarschuwd.. 

Durf jij het aan?
Heb jij zin in een avontuur? Zit jij in de 1e, 2e of 3e klas van de middelbare school? Geef je dan nu op voor de HIKE!!! Doe mee, als je durft!

Er staat jullie een onvergetelijke ervaring te wachten, vol activiteiten in het bos, op het land, op het water en in de lucht. Dit hele weekend draait om JOU en de andere dappere enthousiaste Hikers. Tijdens De Hike is iedereen gelijk en samen zorgen we ervoor dat het één grote gezellige boel wordt. Van spooktochten tot disco, van zweten tot feesten, van lachen tot keten, noem het maar op. Alle elementen van een onvergetelijk weekend zijn aanwezig!

Het weekend vindt plaats van 30 oktober t/m 1 november en is bedoeld voor alle jongeren uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek die in het schooljaar 2015-2016 in klas 1 t/m 3 van de middelbare school zitten. De kosten voor dit weekend zijn € 35,-. De locatie blijft nog een verassing, maar zal in de buurt van HDL zijn. 

Ben je enthousiast en heb je wel zin om wat nieuws te beleven? Roep dan snel je ouders erbij om het inschrijfformulier in te vullen. Kijk dus snel op www.stichting-ranja.nl  voor meer informatie!

Tot Hikes!

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech