Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

thumb HetVerhAalOp zondag 30 augustus staat het Aadal in de gemeentes Bernheze en Veghel in het teken van festival Het VerhAal. Een nieuw literair festival waarin samen genieten van cultuur, literatuur en natuur centraal staat.

Het VerhAal wordt op zondagochtend om 9.00 uur geopend met een informeel ontbijt bij de Kilsdonkse molen. Omdat we mede dankzij u het VerhAal kunnen vertellen, nodigen wij u van harte uit om bij deze opening te zijn

Naast de opening van het VerhAal hebben we dan nog een heugelijk feit te vieren: de opening van de GPS-route NAR|de Aa Veghel. Deze struinroute is een onderdeel van Kunst aan de A50 en voert net als het VerhAal  langs bijzonder plekken aan de Aa.

We beginnen het ontbijt met een korte impressie van de Kunstzinnige verrassingen die het VerhAal te bieden heeft . Daarna spreekt de heer Hans van Brummen namens de stichting Kunst aan de A50. Hij vertelt over u over de NARroute, de verborgen verhalen en de kunst die de route verfraait. We sluiten het ontbijt af met een verhAal van wethouder Peter van Boekel van de gemeente Bernheze en wethouder Annemieke van de Ven van de gemeente Veghel.

 

Bent u erbij op zondag 30 augustus om 9.00 uur?

U bent van harte welkom. Wilt u uiterlijk vrijdag 21 augustus laten weten of u bij het ontbijt aanschuift? Aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( dat kan dus snel middels een reply, op dit bericht)

Graag tot ziens op 30 augustus.

Mathieu Bosch                         Jan van Hoof
De Bernheze Kunstkring          Kunstgroep De Compagnie

 

Het VerhAal is een onderdeel van de Brabantse Dorpen Derby

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech