Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

190427 rva Koningsdag Ranja 4Om het vieren van Koningsdag aan een zo groot mogelijke groep kinderen te kunnen bieden, zijn dit jaar het Oranjecomité Heeswijk-Dinther en Stichting Ranja weer samen gaan kijken naar een programma voor de jongeren vanaf groep 7 en 8. De activiteiten moesten aansluiten bij de reeds geplande activiteiten.
En het was succesvol gelukt! Meer foto's.
 
Naast alle activiteiten op Plein 1969 kwam Stichting Ranja met een klimwand van wel 10 meter hoog, een rodeo-surfplank en een draailadder van wel 5 meter hoog. Deze activiteiten waren extra uitdagend en daarmee geschikt voor de lefgozers van groep 7 en ouder.
Bij de klimwand en de trap was aan de top een bel die regelmatig te horen was. Dat betekende dat er weer iemand zijn/haar kracht had laten zien en beheerst naar boven was geklommen.
De uitdaging van de rodeo-surfplank was het bewaren van het evenwicht. Het bewaren van je evenwicht op een plank die niet stil staat bleek toch lastig. Gelukkig viel je dan zacht op het opblaaskussen wat er onder lag.
Mede met steun van de Stichting Pallet heeft Stichting Ranja laten zien dat ze zich thuis voelen in het neerzetten van iets leuks voor de grotere kinderen.
Koningsdag is een feest voor iedereen en is het daarom ook geweldig om voor bijna alle leeftijdscategorieën iets te kunnen bieden.
 
Tekst: Anja van Aarle
Foto's: Rien van Aarle
 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech