Redactioneel

181106 jw DoorgangImeet 5Een grote wens van de ontmoetingstuin, gelegen achter CC Servaes en naast jeugd- en jongerencentrum IMeet is in vervulling gegaan. Een eigen toiletruimte. Meer foto's.

Achterzijde jongerencentrum
De gemeente, eigenaar van het pand, heeft een budget beschikbaar gesteld om dit verzoek te realiseren. Dankzij de grote bijdrage van vrijwilligers en de spontane samenwerking met IMeet, is het toiletblok aan de achterzijde van het jongerencentrum, nu ook via een deur door de ontmoetingstuin te bereiken.

"Behoefte"
Om hun behoefte te doen, moesten de leden van de ontmoetingstuin tot nu toe, via een grote omweg naar CC Servaes, en mocht het Cultureel Centrum onverhoeds zijn gesloten, dan zat er niets anders op dan de weg naar huis te aanvaarden!! Sommige mannen zochten zelfs in hoge nood het struweel op. Ecologische ontlasting!

Sleutel
Vooral Mari van Zutphen, vrijwilliger bij de parochie Sint Servatius, heeft een groot aandeel gehad in de totstandkoming van de doorgang naar de toiletten. Hij overhandigde de sleutel aan Jan van den Broek, voorzitter van de ontmoetingstuin.
 
Iedere woensdag- en zaterdagochtend is de tuin te bezoeken.
Zie ook "facebook ontmoetingstuinservaes".
 
Tekst en foto's: Jacques Worms
Plaats reactie


HaDee agenda

Geen evenementen