Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

jeugdzesdaagseHet is bijna zover, de derde editie van de Jeugdzeskamp, georganiseerd door Jong Nederland HDL, staat weer voor de deur. Op 10 september aanstaande zal dit heuglijke evenement weer plaatsvinden op het sportveld aan de Schuurakker in Heeswijk-Dinther van 10:00 tot 16:30.
Op deze dag zullen 32 jeugdteams strijden in 3 verschillende leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel ‘eerste plaats Jeugdzeskamp 2017’. Dit jaar zal het nog spannender, leuker en gezelliger worden dan voorgaande jaren. De organisatie heeft dit jaar een hele toffe wedstrijd uitgeschreven voor alle geïnteresseerden. Iedereen uit Heeswijk-Dinther, Loosbroek en omgeving is namelijk van harte uitgenodigd om deel uit te maken van dit fantastische evenement, om de jonge deelnemers aan te moedigen of gewoon gezellig een drankje te komen drinken op ons terras.
 
Het betreft een fotowedstrijd, waarin de organisatie de winnaar op toepasselijke wijze in het zonnetje zal zetten. Degene die de meest originele foto instuurt waarop de ware aard van de Jeugdzeskamp het best wordt weergegeven zal de gelukkige zijn. Dus had je nog geen reden om een kijkje te komen nemen heb je deze nu zeker. Laat de creatieve fotograaf in je los en maak deze mooie kiekjes.
 
De foto waarvan jij denkt dat het de ware aard van de Jeugdzeskamp het best weergeeft mag je tot en met 17 september mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kort daarna zullen wij op de website van de Hadeejer én de Facebook van Jong Nederland HDL de winnaar bekend maken.
 
We hopen er samen met jullie een topdag van te maken!
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech