Evenementen

Sinterklaas in de bedstee: inschrijven!

Sint in museumboerderijBen je op zoek naar een kleinschalig Sinterklaasfeest met aandacht voor ELK kind, dan ben je bij de Meierijsche Museumboerderij, op zondag 2 december, aan het juiste adres. Schrijf je in voor ons leuke, gezellig Brabantse feestje…..

Fiets3daagse. Op 24–25–en 26juli

fietsdriedaagse trvFIETSLIEFHEBBERS OPGELET! TRV Bernheze nodigt u graag uit voor haar jaarlijkse Fiets3daagse. Op 24 – 25 – en 26 juli a.s. kan er gestart worden voor een drietal prachtige routes van ca 40 of 60 km. door onze mooie, groene en gastvrije gemeente Bernheze en omliggende gemeenten.

Volop genieten tijdens 33e Dorpszeskamp HDL

zeskamp 2018Niet met Pinksteren dit jaar maar op zaterdag 2 juni heeft de 33e editie van één van de grootste eendaagse evenementen van HDL weer plaatsgevonden, de Dorpszeskamp. Met prima sportweer maakten alle teams, vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers er een gezellig en hoogstaand spektakel van, zodat iedereen terug kan kijken op een fantastische dag!

33e Dorpszeskamp HDL 2 juni

Dorpszeskamp33e Dorpszeskamp HDL; niet met Pinksteren wel spektakel!
Voor veel deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers zal het even wennen zijn dat ze op 1e Pinksterdag geen activiteit in de agenda hadden staan.

Subcategorieën

Binnenkort