Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Logo ActiefBurgerschapWoonwensenonderzoek voor jongeren in HaDee?? Invullen, niet weggooien!

De afgelopen weken is er op alle adressen in HD waar jongeren van 18-30 jaar wonen, een brief van de gemeente bezorgd, het woonwensenonderzoek. Als je inlogt op de bewuste site vind je een lange lijst vragen. Misschien is je reactie: Wat moeten ze nu weer?? Kortom: Niet vreemd als je afhaakt. Dringend verzoek in je eigen belang en dat van alle andere jonge Hadeejers: vul het in!

Ouders: spreek je kind aan, bied desnoods aan om even mee te helpen! Want de uitkomsten van het woonwensenonderzoek vormen de basis van de bouwplannen van de gemeente in HD.

Volgens stg Actief Burgerschap HD en vele anderen is in Heeswijk-Dinther het grootste probleem het ontbreken van betaalbare huur en koopwoningen. Op Funda stond vorige week één serieus huis onder de € 170.000 te koop! En aan betaalbare huurwoningen is vrijwel niet te komen. Maar als veel jongeren deze vragenlijst niet invullen, is de conclusie van de gemeente: “Zie je wel, er is ook helemaal geen vraag naar goedkoop wonen in HD”.

Kortom, voor jezelf, of anders voor veel van je vrienden en vriendinnen, vul het in! Mocht je het al kwijt zijn of heb je een andere vraag: bel: 0800-2667263 (bureau Companen) of schrijf een email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Antoon Verhaak
Actief Burgerschap HD

PS Voor 30+ volwassenen is een andere vragenlijst rondgestuurd. Ook die is natuurlijk belangrijk.

 

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech