Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Voorzaaibak heeft goede opbrengstNooit eerder was het zelf zaaien en kweken van groenten en bloemen zo populair als nu. Met veel toewijding en een beetje geduld kweek je je eigen sla, groentes, kruiden en bloemen. Maar dikwijls heb je dan te veel of gaat het niet zo makkelijk als je zou willen. Daarom helpt de stekjes-markt van de Ontmoetingstuin in H-D je verder op weg, en wel a.s.zaterdag 11 mei van 14:30 en 16:00 uur.

ontmoetingstuinRuilen en verkopen
Plantjes ruilen, of voor weinig geld verkopen en kopen. Dat kan. Zowel voor de moestuin, voor bloemplanten, kruiden en allerlei aparte soorten.

Tips
Tevens ontvang je tips over de manier waarop je de plantjes het beste kan verzorgen. Kinderen kunnen onder begeleiding zelf bloemen en groenten in potjes uitzaaien. Die kunnen dan op de vensterbank verder ontkiemen en later in de grond worden uitgezet. Jong geleerd is oud gedaan.

Zelf verkopen
Mocht je zelf planten, stekjes of zaadjes hebben die je wilt aanbieden, dan kan dat ook Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie:
achter de Dintherse kerk, volg de bordjes vanaf het kerkplein. Tussen 14:30 en 16:00 uur.
Toegang gratis, koffie en thee en het is altijd gezellig kletsen met andere liefhebbers.
 
Rob Dortmans, voorzitter ontmoetingstuin Servaes
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech