Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Kilsdonkse molenStichting De Kilsdonkse Molen is op zoek naar vrijwilligers voor behoud en beheer van het molencomplex. 
Korte omschrijving werkzaamheden: Als vrijwilliger een steentje bijdragen aan het succes van de Kilsdonkse Molen,door beschikbaar te zijn als:
- Gastheer of gastvrouw
- Rondleider
- (hulp)molenaar
- Schipper en/of gids op de Fluisterboot ‘Van Molen naar Kasteel’
- Natuurbeheerder.
 
Gevraagd wordt:
- U bent redelijk flexibel in doen en laten
- U kunt goed samenwerken
- U vindt het leuk om het bezoekers naar de zin te maken
- U kunt goed een verhaal vertellen (rondleider / gids)
- U vindt de techniek van de molen interessant (molenaar)
Over de organisatie:
De Stichting De Kilsdonkse Molen heeft tot doel het behoud van de Kilsdonkse molen te Dinther, gemeente Bernheze, aan de Kilsdonkseweg 4-6 in stand te houden en een functie te laten vervullen als cultuurhistorisch erfgoed. De Stichting heeft zich twee grote opdrachten opgelegd: Restaureren en reconstrueren van de Kilsdonkse Molen naar de exacte situatie van 1880, in combinatie met de oprichting van een beheerderwoning.
Daarna de watervluchtkorenmolen en de wateroliemolen volledig laten functioneren en het project zo een actieve functie geven op gebieden van o.a. educatie, recreatie, toerisme, zorg en productie.
Geboden wordt:
U maakt deel uit van een organisatie die een uniek cultureel en industrieel erfgoed onderhoudt, waarvoor u veel waardering en positieve reacties krijgt
U maakt deel uit van een leuke en gezellige club van ruim 70 vrijwilligers met een redelijke mate van verantwoordelijkheid
Werktijden:
Flexibel en naar uw mogelijke beschikbaarheid; gedurende de tijden van 10.00 tot 17.00 uur op alle dagen in de week, behalve op maandag. Deze ‘diensten’ zijn opgedeeld in twee blokken: van 10.00 – 13.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Bovenstaande tijden gelden in de periode april t/m oktober. In de maanden november t/m maart zijn wij uitsluitend open in de weekenden.
Aannameprocedure:
Na aanmelding in overleg.
 
 
 
 
 
 
 
 

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech