Dorpsnieuws

VVV logoZoals al eerder aangekondigd zal er in gemeenschapshuis Servaes (naast de Dintherse kerk) een VVV informatie punt worden geopend waar u onder meer VVV-cadeaubonnen, wandel- en fietskaarten en leuke boekjes kunt kopen.
Daarnaast zullen er ook gratis folders beschikbaar zijn betreffende activiteiten en evenementen in Heeswijk-Dinther en de regio.
Ook voor de verkoop van streekproducten wil dit informatiepunt een mogelijkheid bieden.

Vanaf zaterdag 20 april 2019 is het punt geopend.
Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 10.00 -16.00 uur en zaterdag van 10.00 – 14.00 uur. Op zondag en feestdagen is het informatiepunt gesloten.

De officiële opening zal op een later moment plaatsvinden. Hierover kunt u nog een publicatie verwachten.
Een aantal vrijwilligers heeft zich enthousiast aangemeld om bezoekers van het VVV- informatiepunt te bemensen. Zij willen u helpen om de weg in ons mooie dorp en de omgeving te leren kennen.
De informatie kunt u vinden in de barzaal in gemeenschapshuis Servaes, waar hiervoor een mooie hoek is ingericht mede dankzij de plaatselijke ondernemers Dirk Heerkens en Bob Cranen.
 
Wilt u als ondernemer of organisatie uw activiteit of evenement onder de aandacht brengen dan kunt u folders afgeven bij Servaes. Voor het aanbieden van streekproducten graag contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Elly v.d. Broek 06.42407562 en Tonny van der Ven 06.20216398.
Tot ziens bij het VVV-informatiepunt.
Plaats reactie


HaDee agenda

Geen evenementen