Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Traverse Kom allemaal! Zorg dat u er bij bent op de derde bijeenkomst over de Traverse in Heeswijk-Dinther. Zo blijft u geïnformeerd over de plannen. U krijgt middels een gedetailleerde tekening een beeld van de hele Traverse. Voelt u zich betrokken of bent u benieuwd naar hoe de Traverse eruit gaat zien?
Dan nodigen wij u van harte uit voor de bewonersavond. Waar en wanneer . U hoeft zich vooraf niet aan te melden en kunt gewoon binnen lopen.

Wat gaan we doen Tijdens de avond wordt het voorlopig ontwerp gepresenteerd over o.a. de inrichting, groenstructuur, uitritten, parkeervakken, pleinen en markante plekken op de Traverse. Nadien heeft u de mogelijkheid het ontwerp op grote tekeningen te bekijken en is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen.

Tevens zal mevrouw Van de Kamp, van het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur, een korte toelichting geven over deelname aan de werkgroep Kunst. We zijn op zoek naar ca. 10 betrokkenen uit het dorp die in deze werkgroep willen gaan brainstormen over kunst op de Traverse. Ook úw Traverse De komende maanden gaan we verder met deeltrajecten op de Traverse, de zogenaamde ‘straatavonden’. We gaan hierbij op detailniveau in gesprek met bewoners en lokale ondernemers van een bepaald straatdeel. We willen samen met u van provinciale weg naar een dorpsstraat! Houd uw brievenbus in de gaten of volg ons op facebook om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Samen van provinciale weg naar dorpsstraat.
Graag tot ziens op woensdag 20 maart. Aanvang 19.30u 
Gymnasium Bernrode
Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat.

Projectgroep Traverse

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech