Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Abdijbier CustomVier de carnavalVandaag, de dag vóór de carnaval, organiseert Berne Abdijbier voor de eerste keer Vier het leven…Vier de carnaval.op vrijdag,1 maart aanvang 19:00 - 23:00. Carnaval is het volksfeest vóórafgaand aan Aswoensdag.
Aswoensdag is in de katholieke traditie het begin van de 40 dagen durende Vastentijd, die loopt tot en met Paaszaterdag. Vanaf Aswoensdag tot Pasen zijn er veertig vastendagen, waarbij de zondagen niet worden meegerekend. Aswoensdag wordt voorafgegaan door Vastenavond en het carnaval. Berne Abdijbier is met carnavalsterras bij de Abdij van Berne te Heeswijk-Dinther is op 1 maart geopend om de start van de carnaval in te bloazen.
Op het terras zijn feesttentjes in een gezellig aangeklede carnavalsstijl. Lokale bloaskapellen zullen inbloazen voor de carnaval. Er zullen vuurkorven branden en de verse neije Prins met zijn adjudant en Road van Elluf zullen Berne Abdijbier ook met een bezoek vereren.
Speciaal voor deze eerste Vier de Carnaval zullen er carnavalsemblemen van Berne Abdijbier te koop zijn. Het wordt een feestelijke carnavalsstart.
Wees welkom, de toegang is gratis. Doe een dikke carnavalsjas aan en kom bij het Proeflokaal samen toasten op deze Vier het leven…Vier de carnaval.
 
Locatie Abdijstraat 51

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech