Dorpsnieuws

ons welzijn 1Informatiebijeenkomst voor Mantelzorgers. De notaris en de bank kunnen zorgen wegnemen als je beslissingen moet nemen voor een ander en allerlei zaken moet regelen.Vandaag wordt de tweede informatieavond voor mantelzorgers georganiseerd door ONS welzijn in het PieterBrueghelHuis.


Het thema van deze avond is: Wie regelt jouw financiën als je dat zelf niet meer kunt?
Notaris A.H. van den Boogaart komt vertellen over het nut en de noodzaak van een levenstestament, volmacht en bewindvoering. Want wie regelt je zaken als je niet in de gelegenheid of in staat bent om je eigen wil te bepalen? Bijvoorbeeld door een geestelijke of lichamelijke ziekte of door andere onverwachte omstandigheden.
Voor die gevallen kun je een persoon die je vertrouwt de bevoegdheid geven jouw zaken te regelen. Je kunt dit dan eventueel vastleggen in een zogenaamd levenstestament. Nadenken over deze zaken is niet leeftijdsgebonden en is belangrijk voor iedereen. Ook als 40-jarige kan je zomaar iets overkomen.

Ria van der Linden van de Rabobank is deze avond ook aanwezig en zal informatie geven over de servicediensten die de Rabobank kan bieden om zorg weg te nemen wat betreft de regelzaken rondom bankieren.

Mantelzorgers en geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 van harte welkom in het PieterBrueghelHuis. Aanmelden hoeft niet en er zijn geen kosten aan verbonden.
Locatie Pieter Bruegelhuis, Middegaal 25 in Veghel
Plaats reactie


HaDee agenda

Geen evenementen