Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

gemeente bernheze tonOp zondag 27 januari 2019 huldigen wij de Bernhezer sportkampioenen jeugd 2018 in Uitgaanscentrum Lunenburg in Loosbroek vanaf 14.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst maken we ook de sportman, sportvrouw, sportploeg en sportvrijwilliger van 2018 bekend.
U kunt kandidaten tot 3 december 2018 aanmelden. Criteria sportkampioenen Alle individuele sporters en teams die een kampioenschap hebben behaald tussen 1 januari 2018 en 1 januari 2019 kunnen aanmerking komen voor de huldiging. Criteria voor de aanmelding.
We hebben de sportverenigingen in Bernheze inmiddels geïnformeerd met een e-mail of brief. Heeft u niets ontvangen, neem dan contact op met de gemeente. Aanmelden sportkampioenen Formulieren en alle info over aanmelden kampioenen
Ook individuele kampioenen die geen lid zijn van een Bernhezer sportvereniging en in Bernheze wonen, kunnen zich aanmelden. De formulieren moeten vóór 3 december a.s. zijn ingediend.
Sporters die na die datum nog kampioen worden kunt u natuurlijk daarna nog aanmelden. Nominaties sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger van het jaar Als u iemand wilt nomineren voor sportman, sportvrouw of sportploeg van het jaar, moet u dit met een apart formulier doen. Geef duidelijk aan waarom u vindt dat zij hiervoor in aanmerking komen. Dat geldt ook voor de sportvrijwilliger van het jaar. Er zijn meestal weinig nominaties voor deze titel, dus het is zeker de moeite waard om het te proberen.
De namen maken wij niet bekend, zodat ze volgend jaar eventueel opnieuw kunnen worden genomineerd.
Formulieren en informatie over de nominaties Met vragen kunt u contact opnemen met Laura van Herpen, tel. 14 0412 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech