Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

TraverseDe gemeente Bernheze is voornemens om de Traverse in Heeswijk-Dinther opnieuw in te richten. Eén van de uitgangspunten daarbij is dat de nieuwe Traverse in samenspraak met bewoners en gebruikers wordt gerealiseerd om zo tot een goed en breed gedragen resultaat te komen.
In juli werd voor inwoners en omwonenden een bijeenkomst georganiseerd waarbij zij door de projectgroep werden geïnformeerd en zij hun input, mening of zorgen kenbaar konden maken. Door die succesvolle avond heeft de projectgroep een goed beeld gekregen van de mening en ideeën van de bewoners uit Heeswijk-Dinther. Maar uiteraard zijn er naast bovenstaande particulieren ook andere partijen die hun belangen bij de nieuwe Traverse kenbaar willen maken.
 
Vertegenwoordiging algemene belangen In deze fase van het project nodigt het projectteam daarom graag partijen uit die een algemeen belang vertegenwoordigen. Denk bijvoorbeeld aan scholen, de ZLTO, de nood- en hulpdiensten, de fietsersbond of transport- en ondernemersbelangenverenigingen. Graag nodigt de gemeente deze organisaties uit om van gedachten te wisselen over de belangen en wensen van de verschillende doelgroepen die samenkomen bij deze Traverse.
 
Waar en wanneer Wilt u uw organisatie ook laten gelden en input geven voor úw belangengroep? Graag! U bent van harte welkom. De stakeholdersbijeenkomst wordt gehouden op 31 oktober 2018 om 19.30 uur in De Toren aan Torenstraat 12, Heeswijk - Dinther.
 
Graag vernemen wij vooraf of u deelneemt. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vriendelijk verzoeken we u daarbij de naam van uw organisatie te vermelden en de personen die zullen deelnemen.
 
Tijdens deze bijeenkomst presenteert de projectgroep de visie met uitgangspunten voor de herinrichting. Vervolgens kunnen we met u van gedachten wisselen over deze visie en de invulling ervan. En net als bij de eerste bijeenkomst worden ook de uitkomsten van deze avond meegenomen in de planvorming.
 
Ook úw Traverse? Hopelijk kunt u er ook bij zijn tijdens deze bijeenkomst want ook uw input is van belang. Het wordt toch ook úw Traverse?

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech