Dorpsnieuws

MartineRemko1 r100 GrootHet theaterseizoen van De Kersouwe is weer gestart en komende tijd is het vrijwel elk weekend genieten geblazen met de mooiste theatervoorstellingen in de buitenlucht.
Op vrijdag 31 mei betreden Remko Vrijdag en Martine Sandifort als cabaretduo Vrijdag & Sandifort het podium van Natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk Dinther 
 Al een aantal jaar oogsten zij veel succes als cabaretduo en hun huidige voorstelling ‘Voorlopig voor Altijd’ is door de pers bejubeld en ontving een heuse sterrenregen. Zo schreef het NRC: Verfrissend toneelmatig cabaret van Vrijdag en Sandifort. De voorstelling blijft voortdurend spannend om naar te kijken, omdat Vrijdag en Sandifort slim schakelen tussen typetje en privé-persoon. Prachtig tragikomisch theater over het falen van de menselijke communicatie!
Vanaf september is deze voorstelling in de theaters binnen te zien, maar zo lang hoeven cabaretliefhebbers gelukkig dus niet te wachten. Kersouwe kijkt er naar uit om dit duo – ook bekend door hun vele persiflages op TV – op vrijdag te ontvangen.
de wildeEen dag later op zaterdag 1 juni zal Vlaming Filip Jordens een ode komen geven aan niemand minder dan Jacques Brel. Met eenzelfde kracht, furie, ironie en tederheid speelt deze Brel-vertolker zonder gelijke niet enkel de zaal plat, hij laat ons ook voelen hoe groots en actueel het oeuvre van Brel nog steeds is. Dat betekent een prachtavond vol met Franse chansons; denk aan ‘Ne me Quitte Pas’, ‘Amsterdam’ en ‘Marieke’.
Voor meer informatie en kaarten: www.kersouwe.nl
Plaats reactie


HaDee agenda

Geen evenementen