Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

.
Meierijsche museumboerderijDe Meierijsche Museumboerderij, aan de Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther is , op afspraak, het hele jaar door geopend voor groepen. Vanaf nu tot 1 oktober, kan het museum op de dinsdag – en woensdagochtend tussen 10 en 12, en op de zaterdagmiddag en zondagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur weer bezocht worden, zonder daarvoor van te voren een afspraak te maken. 
Onze gidsen begeleiden je dan door het mooie museum, geheel ingericht zoals dat in het Brabant van 1900, de tijd van Vincent van Gogh, gebruikelijk was. Groepen moeten ALTIJD, liefst ruim van te voren, een afspraak maken ! Dat geeft ons de gelegenheid, om er samen een programma naar wens van te maken. Op dat gebied kan er bij ons veel en wij doen dan ook erg ons best om aan jouw/ jullie wensen te voldoen. Wij worden ook bezocht door heel veel groepen 5 ( van meer dan 40 basisscholen uit de hele regio) en tweede klassen van scholen voor Voortgezet Onderwijs, die allen bij ons een educatief geschiedenis programma volgen . Verder zijn er veel familie uitstapjes , vriendinnen clubs, uitstapjes van verenigingen, vergaderingen, thema- en studiedagen en bezoeken aan onze historische groenten hof die deze winter geheel vernieuwd en uitgebreid is ! Ook organiseert het museum elk jaar meerdere thema-evenementen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën, kom er maar eens mee !! Veel informatie en nieuws van- en over ons lees je op: https://www.museumboerderij.nl.
 
Daar zie je ook ons TWITTER en FACEBOOK adres, en lees je hoe je contact met ons kunt maken ! Voor vragen, afspraken bel je met 0413-291172 ( Diny van der Pas). Van harte welkom weer .
 

HaDee agenda

Geen evenementen
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech