Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

Avesteyn
31 maart op een mooie lentedag stond de wedstrijd Avesteyn - WEC op het programma. Er mag vermeld worden dat het veld een enorme opknapbeurt heeft gehad, daar de vorige thuiswedstrijd nog uitgeweken werd naar het kunstgras door de slechte staat van het veld.
Avesteyn begon de wedstrijd voortvarend, want al snel stond de 1-0 op het scorebord. Een voorzet van Joost van Vugt werd door Dries Heerkens prima in de hoek gekopt. Direct daarna was er een goede kans op de gelijkmaker, maar de bal verdween in het zijnet. Verder was de eerste helft voor Avesteyn, maar vergat het meerdere malen de score uit te breiden. De tweede helft had eenzelfde beeld, maar wederom werd de wedstrijd niet in het slot gegooid. Het veldspel was van beide kanten slordig en met de 1-0 tussenstand bleef er bij WEC hoop op de gelijkmaker. Naarmate de wedstrijd richting het einde liep kantelde de wedstrijd licht, WEC ging opportunistischer spelen en Avesteyn had het hier moeilijk mee. In de 85e minuut resulteerde een verre inworp in de gelijkmaker voor WEC, waar er uit de draai de werd binnen geschoten. Daarna waren er nog enkele kansen aan beide kanten, met de grootste kans voor Avesteyn. Echter werd er niet meer gescoord en eindigde de wedstrijd in 1-1.