Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

150906Cheque voor_VluchtelingenwerkOp 4 september 2015 organiseerde Lions Club Bernheze de Bernheze Open: een uniek golftoernooi voor het goede doel in het glooiende landschap van businessclub The Duke.

 

Deelname aan de Bernheze Open is voorbehouden aan alle inwoners van de gemeente Bernheze, iedereen die geboren is in de gemeente Bernheze en iedereen die werkzaam is in de gemeente Bernheze. Ruim 120 deelnemers grepen de kans om te genieten van een spannend toernooi over de splinternieuwe 18 holes, een heerlijke lunch en bovendien een Big Green Egg diner verzorgd door het gastronomisch team van The Duke. De opbrengst van het toernooi kwam dit jaar ten goede aan VluchtelingenWerk.

Er werden 2 wedstrijden gespeeld. Een zogenaamde ‘strokeplay’ voor golfers met een handicap van 18 of lager en een ‘stableford’ voor de golfers met een handicap van 19 of hoger. Winnaar van de Bernheze Open 2015 werd Ynno van Erp. President Ben Prins van Lions Club Bernheze kon een cheque van maar liefst € 2.500 overhandigen aan de mensen van VluchtelingenWerk. Nederland wordt volgens hem steeds indringender geconfronteerd met oorlog en geweld buiten de grenzen van Europa. “Het aantal asielzoekers neemt sterk toe en VluchtelingenWerk moet alle zeilen bijzetten om aan alle verzoeken om begeleiding te kunnen voldoen. Ik ben blij dat wij hen daarbij –dankzij de ruimhartige bijdragen van sponsoren Connect accountants, Marya schoenen, The Duke, Rabobank, Hurkmans autobedrijven, van Tilburg en de deelnemende golfers- kunnen ondersteunen”. De volgende cheque werd overhandigd aan de Toeristisch Recreatieve Vereniging van Bernheze (TRV). Deze check van € 1.500 werd vervolgens spontaan afgestaan door TRV aan de mensen van VluchtelingenWerk, waardoor de totale opbrengst voor VluchtelingenWerk op maar liefst € 4.000 kwam. Kijk voor meer informatie en de complete uitslagen van het toernooi op www.bernheze-open.nl 

150906Ynno van_Erp_wint_Bernheze_Open_2015golftoernooi

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech