Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

150906-hdl-familietoernooiZondag 6 september trapte Hockeyclub HDL op gezellige wijze het seizoen af met een familietoernooi.

Jong en oud, hockeyers en nieuwkomers streden om de eer. Met 76 deelnemers in 8 teams streden de families met groot enthousiasme om de podiumplaatsen. Elk team vertegenwoordigde een HadeeClubke, zodat zowel zorgzame EHBO-ers, zwemvereniging Gorgo, de vrolijke Bananas Mignons als de enthousiaste Supportersclub meededen.

In Heeswijk-Dinther wordt ieder jaar en opvallend toernooi gespeeld: het familie hockeytoernooi. Hierbij speelt jong en oud samen in teamverband tegen elkaar. Dit toernooi laat heel mooi zien dat het wedstrijdelement, de familiale gedachte en een hechte club bijdragen aan een geweldige dag. "Een betere seizoensopening kunnen we ons niet wensen. Dit laat zien dat iedereen weer toe is aan een nieuw seizoen en dat de hockeysport leeft in Heeswijk-Dinther", aldus voorzitter Camiel Aarts.

De eerste prijs ging naar de Joost Jansen Fanclub (familie Van de Geld/Haeve), de tweede prijs naar de Supportersclub (familie Kuijpers) en de derde prijs naar 't Familieclubke (familie Willems). De originaliteitsprijs ging naar de Bananas Minions (familie Bosmans), die werkelijk hun hele familie hadden meegenomen inclusief opa en oma. Ze genoten van een heerlijke slagroomtaart. Winnaar van de Quiz was 't Familieclubke, die konden gaan genieten van een enorme zak snoep. Kortom, de 10e editie van het familie hockeytoernooi bij Hockeyclub HDL mag een groot succes genoemd worden!

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech