Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Dorpsnieuws 2021

thumb week 37 Sjors sportiefHet populaire Sjors Sportief/Sjors Creatief boekje is weer klaar!

Nog geen lid worden maar toch de activiteit leren kennen, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen: dat is het motto van Sjors Sportief & Sjors Creatief.

De gemeente Bernheze bundelt samen met de verenigingen en culturele aanbieders haar krachten en dit resultaat is te zien in het Sjorsboekje. Ieder kind uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente krijgt binnenkort exemplaar. Kinderen kunnen kiezen uit ruim 60 activiteiten!

Ook creatieve activiteiten

Voor het eerst kunnen kinderen met Sjors ook creatief bezig zijn, bijvoorbeeld  cup cakes versieren, koken, muziekinstrumenten bespelen, drummen, mozaïeken, sterrenkunde, spelen in de natuur, toneelspelen, tekenen en schilderen. Het hele jaar door kunnen kinderen inschrijven en dus ook meedoen.

Digitaal inschrijven

Vanaf woensdag 9 september kunnen kinderen zich inschrijven via www.sjorssportief.nl  Er kan vanaf 15.00 worden ingeschreven. Kijk voor meer informatie of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech