Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

150830Els VerdonkTijdens het zomeravondconcert van Harmonie Sint Servaes op zondag 12 juli jl. werd klarinettiste en bestuurslid Els Verdonk gehuldigd vanwege haar 40 jarig muziekjubileum.

Els speelt nu 27 jaar bij de Dintherse harmonie, de eerste 13 jaar van haar muziekcarrière bracht zij in Rosmalen door.

Els heeft een grote staat van dienst binnen de harmonie. Ze speelt zeer verdienstelijk klarinet en heeft het tot eerste klarinet gebracht. Maar Els speelt niet alleen muziek, ze heeft er ook een mening over. Vandaar dat ze nu al vijftien jaar zitting heeft in de muziekcommissie. Daar is ze al vele jaren voorzitter van en draagt zij er zorg voor dat er muziek wordt gekozen, dat nieuwe muziekstukken worden besteld, dat deze stukken worden gekopieerd en dat alle muziekstukken worden gearchiveerd. Els zorgt ervoor dat er concerten worden gepland, dat de concerten worden aangekleed en uitgewerkt en dat alles wordt afgestemd met de dirigent.

Vanuit de muziekcommissie is Els Verdonk ook elke vijf jaar de muzikale spil van de proms. Zij draagt met haar commissie zorg voor een spetterende inhoud van een show, die door vele mensen wordt gedragen. Op 30 en 31 oktober a.s. kunt u het resultaat zien van de Viking Dinther Proms, de vierde editie van deze geweldige happening in sporthal de Zaert.

Sinds 2010 zit Els in het bestuur van onze vereniging. Ze is een echt verenigingsmens. Niet alleen bestuurlijk, maar ook in de vele commissies en activiteiten die we met de vereniging hebben. We mogen altijd op haar rekenen. Haar betrokkenheid is groot, haar inzet navenant.

In een volgepakte Muziekfabriek sprak voorzitter Lambert van der Ven de jubilaris toe en speldde haar de bijbehorende versierselen op en overhandigde de oorkonde. Bloemen waren er voor haar partner Loek, die net als Els in het harmonieorkest speelt.

 150830Els Verdonk1

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech