Welcome to HaDeejer   Click to listen highlighted text! Welcome to HaDeejer Powered By GSpeech

Agenda

Singer-songwriter Friday
Vrijdag, 14 Juli 2017, 21:00
Hits : 817
Teske
Flemming
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teske                              Flemming Viguurs
 
Janique & Niels
 
After party: Baby Blue unplugged 
 
Het wordt een mooie traditie: Singer-songwriters op het podium van het kleine theater van Natuurtheater de Kersouwe. Het is al enkele jaren een populaire avond met steeds weer unieke talenten.
Deze zomer zingen en spelen de singer-songwriters: Teske, zangeres en blogger; Flemming die met zijn eigen songs in Giels Talentjacht elftal mee speelde en Janique &Niels, samen een prachtig muzikaal duo. En na deze sfeervolle optredens gaat het nog even door in de Kersouwe met Baby Blue unplugged!
 prijs €15,- (excl. serv.kosten)
 
Teske Teske vindt het uitdagend en inspirerend om verschillende genres en schrijfstijlen te remixen tot een gehele eigen sound. Op dit moment werkt ze aan haar eerste album. In november 2014 bracht ze haar eerste single ‘Rewritten’ uit, wat ze schreef met Leon Paul Palmen en Janet Devlin. De single stond wekenlang in de Tipparade en de videoclip werd op YouTube meer dan een miljoen keer bekeken. In 2015 bracht Teske meerdere singles uit en startte ze met schrijfsessies in samenwerking met de meest uiteenlopende artiesten (van The Opposites tot JB Meijers). In mei 2016 bracht Teske samen met Mr. Polska & Boaz de zomerhit ‘Samen’ uit, waar ze nog geen maand later een gouden plaat voor ontvingen. Op 17 juni 2016 trad Teske op voor duizenden mensen bij Ronnie Flex & Friends in Ahoy Rotterdam.
Flemming
Flemming (20 jaar) is vanaf zijn zestiende al actief als zanger. Hij schrijft zijn eigen nummers en heeft op veel mooie plekken mogen spelen. Met zijn eigen songs is hij in het elftal van Giels Talentenjacht gekomen en heeft hij in een uitverkocht Paradiso mogen spelen. Ook op festivals als Pinkpop, Eurosonic Noorderslag & Festyland heeft hij mogen knallen!
Janique en Niels Toen Niels van Heel en Janique van Schaijk elkaar ontmoetten sloeg vrijwel direct de muzikale vonk over en het muzikaal duo ‘Janique en Niels’ was een feit. Twee stemmen, die onverwacht goed bij elkaar kleuren, brengen de romantische, en toch ook ondeugende teksten onder begeleiding van het sprankelende gitaarspel. Inmiddels zijn ze al te zien geweest in onder andere Tivoli te Utrecht, Doornroosje te Nijmegen en op festival knaller Festyland. After party: Baby Blue unplugged
Kijk voor meer informatie en voor kaartverkoop op www.kersouwe.nl 
Locatie Kersouwe
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech